Show

Komentari 22

Ridjan i Maja pozirali u krevetu pa se pravdao: 'Ma to je kuk...'

Ridjan i Maja pozirali u krevetu pa se pravdao: 'Ma to je kuk...'

Frano i Maja voditelji su emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' pa zajedno snimaju najave. Frano je nedavno priznao kako mu je s Majom super i da je jako zabavna

Frano Ridjan (35) i Maja Šuput (41) svake nedjelje stupaju na pozornicu zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato', ali u ulozi voditelja. Brzo su se uklopili i prilagodili jedan drugome, a sada su zajedno pozirali za najavu showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Frano je njihovu zajedničku fotografiju objavio na Instagramu, a 'okinuli' su je dok zajedno leže u krevetu, zbog čega su se pratitelji dobro našalili na njihov račun. Neki su odmah uočili gdje Frano drži ruku pa su ga 'piknuli' u komentarima ispod objavljene fotografije.

- Što diraš Maji stražnjicu? Jadna tvoja žena, stalno diraš Majinu guzicu! - pisali su pratitelji, a Frano im je odgovorio:

- Samo laži i obmane. To je kuk. Ponavljamo, to je kuk. 

Nedavno su i Ridjanovi znatiželjni pratitelji htjeli čuti što Frano misli o Maji kao voditeljici. Priznao je kako mu je zabavno u njezinom društvu. Odgovorio je da bi Maji dao ocjenu tisuću i uz to je objavio i njezinu pjesmu 'Čista petica'.

- Super mi je družiti se s njom. Jako je zabavna - poručio im je voditelj. 

Najčitaniji članci