Obavijesti

Show

Komentari 19

Rihanna pokazala pozadinu, a Chris joj udijelio komplimente

Rihanna pokazala pozadinu, a Chris joj udijelio komplimente
7

Uz brojne emotikone oduševljenja Rihanninim poziranjem i stražnjicom u prvom planu, Chris je indirektno napisao kako bi htio biti s njom u krevetu. 'Volio bih biti ta lampa', napisao je aludirajući na lampu koja je pored nje

VIDEO

Pjevačica Rihanna (31) pokrenula je liniju donjeg rublja pa često obožavatelje na društvenim mrežama časti fotografijama u oskudnim izdanjima. I sama promovira donje rublje koje kreira, a takvim provokativnim fotografijama izaziva komentare brojnih fanova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

Među zaluđenim pratiteljima bio i njezin bivši dečko, pjevač Chris Brown (30) koji je ostavio nekoliko komentara jer, čini se, jednim nije uspio reći sve što je htio.

Uz brojne emotikone oduševljenja Rihanninim poziranjem i stražnjicom u prvom planu, Chris je indirektno napisao kako bi htio biti s njom u krevetu.

- Volio bih biti ta lampa - napisao je Chris dok se lampa nalazila odmah pored pjevačice. 

Kako on nije skrivao oduševljenje fotografijom bivše djevojke koju je fizički zlostavljao, ni njezini pratitelji nisu mogli izdržati da mu ne obruse.

- Nađi si posao i makni se od nje - jedan je od brojnih komentara upućenih Chrisu. Rihanna na njegove komentare zasad nije odgovorila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New August @savagexfenty drops MIDNIGHT TONIGHT only at savagex.com !!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihana je u vezi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom (31). 'Težak' je 1,5 milijardi dolara i član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac. Njegova obitelj prema Forbesu četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji. Jameel je bio u vezi s Naomi Campbell (49), a iza sebe ima jedan propali brak. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu