Obavijesti

Show

Komentari 1

Rihanna prvi put uvrštena na Forbesovu listu milijardera

Rihanna prvi put uvrštena na Forbesovu listu milijardera
7

Osim Rihanne, na listi se nalaze i Kanye West  i Jay-Z, a prema Forbesu, Elon Musk je najbogatiji na svijetu. Njegova vrijednost se procjenjuje na 219 milijardi dolara.

Pjevačica i vlasnica kozmetičke linije, Rihanna (34), uvrštena je na Forbesovu listu milijardera za 2022. godinu, gdje se našla kao najbolje rangirana glazbenica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pjevačica je proteklog kolovoza postala milijarderka, a na Forbesovoj listi nalazi se na 1729. mjestu s vrijednošću od 1.7 milijardi dolara. Njezino bogatstvo u velikoj mjeri čini kozmetička linija 'Fenty Beauty'. 2020. godine njome je ostvarila prihod od oko 550 milijuna dolara. Rihanna je ujedno i prva osoba s otoka, a od nedavno i republike, Barbadosa koja je dospjela na Forbesovu listu.

Dior Fall-Winter 2022/2023 collection at Paris fashion Week

Osim Rihanne, na listi se nalaze i Kanye West (44) i Jay-Z (52). Kanye se nalazi na 1513. mjestu s vrijednošću od dvije milijarde dolara, dok je Jay-Z na 2076. mjestu s vrijednošću od 1.3 milijarde dolara.

FILE PHOTO: Kanye West arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York

Na vrhu ovogodišnje liste je direktor kompanija Tesla i SpaceX, Elon Musk (50). Prema pisanju Forbesa, on je najbogatiji na svijetu, a njegova vrijednost se procjenjuje na 219 milijardi dolara.

Prisjetimo se, Rihanna je trudna s reperom A$AP Rockyjem (33), čije je pravo ime Rakim Mayers. Ovo im je prvo dijete, a koliko je javnosti poznato, u vezi su od siječnja 2020. godine. 

Rihanna i A$AP Rocky ?ekaju svoje prvo dijete