Obavijesti

Show

Komentari 0

Riječka subota rezervirana je za novogodišnji warm-up party

Riječka subota rezervirana je za novogodišnji warm-up party
1

Ova riječka subota rezervirana je za novogodišnji warm-up tulum. Koncertom će još jednom odmjeriti snagu s dobivenom titulom kultne koncertne atrakcije

VIDEO

Ove subote, 28.12. grupa Libar i Rijeka ponovno se susreću u dvorani Stereo Garaža. Grupa LIBAR, jedan od najkreativnijih hrvatskih pop-rock bendova i pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni, definitivno su i jedini koji koristi pet ravnopravnih muških vokala. Ove subote, 28. prosinca, bliži se njihov dugoočekivani koncert u Rijeci, gradu u kojem je sve počelo za ovaj bend.

Ususret koncertu u Rijeci, svim štovateljima njihove glazbe otkrivamo tu posebnu tajnu vezu Libra i Rijeke: Libar se okupio 2007. i to na inicijativu riječkog časopisa Livingstone, nakon čega su izdali svoj prvi album s obradama domaćih i stranih hitova u klapskoj varijanti! Ubrzo nakon toga, Libar je održao i svoj prvi cjelovečernji koncert, pogađate – da, baš u Rijeci.

Ove subote bend se vraća na „mjesto zločina“, prvi put nakon 2008. i rasprodanog debitantskog koncerta, ne samo da promovira svoj drugi, ovaj put autorski album „Libar“  već i da staru godinu isprati s najboljim tulumom.

U ovih šest godina Libar je doživio potpunu transformaciju te su nakon dugogodišnjeg rada hrabro odbacili prefiks „klapa“. Fokus sa obrada tuđih pjesama u klapskom stilu prebacili su na vlastite autorske pjesme i to u pop-rock stilu. Još uvijek, u znak zahvalnosti publici koja ih je od samog početka podržavala, na svojim nastupima izvode obrade stranih i domaćih hitova poput Talking Headsa, Petera Gabriela, R.E.M., Muse, Depeche Mode, Radioheada… pa sve do Rundeka, Džonija Štulića, Zdenka Runjića i Đele Jusića, a njihovi koncerti su vatromet dobrih vibracija i često traju preko dva sata. 

Koncertom u Stereo Garaži Libar će još jednom odmjeriti snagu s dobivenom titulom kultne koncertne atrakcije. Kako se u goste ne ide praznih ruku, Libar je ovom posebno dragom gradu, pripremio i iznenađenje: kupnjom četiri ulaznice za koncert peti član ekipe ide na koncert besplatno. Na prodajnim mjestima potrebno je kupiti četiri ulaznice te zatražiti i petu bez nadoplate! Isto važi i za kupnju ulaznica na samom ulazu u klub.

Bend je svojim fanovima priredio i još neka druga iznenađenja, te nagradnu igru sa nizom atraktivnih nagrada, u kojoj svi mogu sudjelovati na njihovoj Facebook stranici. 

Ova riječka subota rezervirana je za najluđi novogodišnji warm-up tulum, a sve fanove podsjećamo da je ulaz od 22 sata. Ulaznice za koncert u prodaji su još samo u petak po cijeni od 30 kn u Dallas Music Shopu, Splitska 2a, Rijeka , dok su na dan koncerta 40kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu