Obavijesti

Show

Komentari 37

Rimca pitali kako stigne svima odgovarati na komentare, a on im odgovorio spuštenih hlača

Rimca pitali kako stigne svima odgovarati na komentare, a on im odgovorio spuštenih hlača
3

Nakon što je Rimac objavio fotografiju bez hlača, dobio je ponovno upit: 'Bitnije pitanje, jel' zavrzlama oko WC-a riješena, Mate?

Mate Rimac (34) objavio je nove fotografije kampusa u Svetoj Nedjelji, a ispod objave počeli su uskoro pristizati komentari na koje je inovator odgovarao. Šalio se s pratiteljima, a onda ga je jedan od njih pitao kako stigne to raditi. I tada je počeo 'show'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nevera 03:32

- Campus, gdje će raditi 2.500 ljudi, dobro napreduje. I dalje bez kune kredita ili EU fondova/poticaja - napisao je Rimac uz fotografije.

Njegove pratitelje zanimalo je gdje će pronaći radnike i hoće li imati solarne panele. Za svakog je Mate imao neki odgovor. Čak i za tipa koji ga je pitao kako stiže svima odgovorati. Skinuo je hlače te uz objavu označio znatiželjnog pratitelja.

Nakon što je Rimac objavio fotografiju bez hlača, dobio je ponovno upit: 'Bitnije pitanje, jel' zavrzlama oko WC-a riješena, Mate?'

- Naravno. Pa to je najbitnija stvar - odgovorio je inovator na komentar svog pratitelja.

Mate Rimac potaknuo raspravu o veganstvu, pratitelju poručio: 'Opet si preskočio tablete?!'
Mate Rimac potaknuo raspravu o veganstvu, pratitelju poručio: 'Opet si preskočio tablete?!'

Inače, Mate je nedavno otkrio kako u lancu restorana brze hrane sada imaju veganske burgere. Podijelio je fotografiju iz automobila s vrećicom novog proizvoda, a svojom informacijom o novitetu potaknuo je raspravu o veganstvu.

Dok su jedni komentirali Rimac 'dolazi u restoran sa stilom' te mu savjetovali da ne jede masnim rukama, jednog od pratitelja je zanimalo: 'Što je to kad vegan apsolutno sve proizvode naziva njihovim original 'zastarjelim mesnim imenima' i nijedan vegan da uspije smisliti neki novi naziv, ako to nije psihološko paćenje za pravim mesom..!?'. Inovator mu je u duhovitom stilu odgovorio: 'Opet si preskočio tablete?'.

Rimac je ranije izjavio da je to što ne jede meso 'jedna od najboljih stvari koje je napravio u životu'.

Sveta Nedelja: Izjave za medije nakon obilaska tvornice Rimac Automobili

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM