Obavijesti

Show

Komentari 18

Rina ljuta jer se ne seksa, Marko pokazao "malog"

Rina ljuta jer se ne seksa, Marko pokazao "malog"
12

Zbog udaranja Ornele u grudi Valerija je dobila opomenu od BB-a. Rina se žali jer se već danima nije seksala dok ju Lucija trača svim stanarima

VIDEO

Elizabeta i Mrkvica probudili su se prije svih i razglabali o tome kako Rina misli da je Marko ljubomoran na njega, te kako misli da se Mrkvica neće zaljubiti u nju. Riječanka koja je priznala da se zaljubila u Ivana posvađala se s Lucijom. Luciji kao i ostalim curama u sobi smeta to što su Mrkvica i Rina glasni u krevetu. Rini je to, naravno, nepojmljivo. Sportaš Marko tijekom tuširanja pokazao je svog "tintilinića" koji, kako Monika tvrdi, "i nije nešto velik". Rina koja misli da je "veličina" jedna od bitnijih stvari na muškarcu, rekla je da je to znala. Kako god, Marko se u Kući zbližio s Monikom koja je unatoč "tintiliniću" i dalje s njim, dok je za Rinu rekao da je "klasična neobrađena ženska".

VALERIJA LUPILA ORNELU U GRUDI
Za vrijeme tjelovježbe Ornela je zezala pospanu Valeriju na što ju je ova u zezanciji lupila šakom u dojku. Ornela se na to naljutila. Požalila se u Ispovjedaonici na Valerijinu tešku ruku. Valerija se pokušala ispričati Orneli što je prihvatila, ali istovremeno ju je i zamolila da s njom više ne komunicira. Big Brother je opomenuo Valeriju (mora se buditi ujutro i ne smije biti agresivna).

KREŠIMIR JE PRAVI ZAVODNIK
Dok je plesala s Krešimirom Ornela mu je rekla da su cure u Kući zaključile da je on zavodnik i da ima spiku. Kreši je bilo neugodno.
Nakon okršaja s Valerijom, Ornela je situaciju komentirala s Lucijom i Tomislavom. Mrkvica je rekao da se on Valerije boji i da joj se miče s sputa. Valerija je situaciju protresla sa Krešimirom na verandi kako se "srdita probudila, a ova ju tu jos je... , nije Ornela tak mlada da si to more dopusiti, ipak treba malo razmislit prije nego nekaj veli..." Krešimir nije imao što za dodati.

RINA U KRIZI JER SE NE SEKSA
Rina se žalila Elizabeti da se danima ne seksa jer je soba puna kokoši koje stalno viču. Monika i Rina tračale su Marka i Ivana M. Monika je rekla Rini da se nije seksala s Markom jer previše "glumata" , ali da je fino imati nekoga. Rina ima Ivana M. kojeg naziva princem jer miriši. Za vrijeme ručka Rina je izjavila kako ne voli zajedničke ručkove. Orneli je rekla da joj je jezik brži od pameti (‘brbljavica koja lupi i ostane živa’).

TRAČ PARTIJA - TEMA: RINA
U ženskoj sobi Elizabeta, Ornela i Lucija tračaju Rinu. Lucija može nabrojati koliko su puta imali odnose, kada i koliko je trajalo. Ivan M. je kod bazena objašnjavao Ivanu L. kako nije zaljubljen u Rinu te kako misli da je Marko ljubomoran.

BALONI KAO DNEVNI ZADATAK
Stanari dobivaju dnevni zadatak - vežu balone za noge i onda pokušavaju drugima zgaziti sve balone pa je Kuća puna vike.

SVI LJUBOMORNI NA RINU
Lucija sa Sašom, Markom i Monikom komentira Rinu. Lucija kaže kako Rina ima spušteno dupe koje bi trebalo istrenirati. Provocira i Marka da bi ju sigurno 'riješio'. Rina je pričala Beti, Kreši i Ivanu L. kako su svi ljubomorni na nju.

FUNKY PARTY I ELIZABETINA TUŽNA PRIČA
Elizabeta je povjerila svoju tužnu priču Ivanu L. i Ivanu M. Nakon sedam godina veze dečko ju je ostavio i od tad nije bio s nikim. Pitala je, kako je to moguće, a Ivan L. je rekao da je tip budala. Tomislav se pohvalio Kreši kako mu je došla jedna ženska osoba u satu privatnosti, ali da su samo pričali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti