Obavijesti

Show

Komentari 9

Rina otkrila: Ornela se boji da će je Krešimir 'naguziti'

Rina otkrila: Ornela se boji da će je Krešimir 'naguziti'
8

Krešo je Splićanki šapnuo da će je zažvaliti kada izađu. Kasnije, dok su se mazili, otkopčavao joj je grudnjak. Kako ga je pratila kamera, prestao je

VIDEO

Sve je počelo Ornelinom izjavom da Krešu ne može gledati kao muškarca jer ga je u devedeset dana vidjela u svim izdanjima. Tvrdi da ga gleda kao brata, a čak ga je usporedila s komadom namještaja. Povjerila je Rini da ako romantike nije bilo na početku, sigurno je neće biti na kraju. Takvo njeno raspoloženje trajalo je sve dok se nije pomirila s Krešom na kojeg se jučer uvrijedila jer ju nije branio od Rininih napada.
- Ja ću te uvijek voljeti, ništa ne može stati između nas. Ti ne vidiš male razlike koje život znače, gledaš samo površinu - kroz smijeh je Krešo tješio Ornelu, koja mu se onda narugala zbog te izjave. Krešo se nije dao uvući u svađu već joj je predbacio da se zna samo sprdati i klati, a ona se složila. Tada su podijelili jogurt pomirbe. Ona mu je dala da poliže poklopac i idila je ponovno uspostavljena. Nešto kasnije, Krešo joj je šapnuo da će je zažvaliti, a Splićanka je pobjegla u Ispovjedaonicu. Cijelo sljedeće popodne proveli su na kauču i pričali o svom odnosu. Ornela se Kreši požalila kako o njemu zna daleko manje nego o ostalim stanarima. Krešo joj je objasnio, a ona se složila, da mu nije dala priliku da se razotkrije, a otkrio joj je i kako joj želi reći sve, ali da ona ne želi slušati. Kazao joj je i kako je on prestar za površne svađe u koje ona upada s ostalim stanarima. Splićanka je tada otišla, a Kreši je odmah prišla Rina koja je odlučila 'drukati' sve što joj Ornela ispriča. Riječanka je najstarijem stanaru kazala kako se Ornela boji da bi moglo biti svašta ako ostane do kraja.
- Nju je strah da će je, ako ostane do kraja, Ivan L. ili Krešo 'naguziti' - opisala je Rina Orneline strahove.
Krešo je to izgleda shvatio kao poziv na akciju pa se s Ornelom, nedugo nakon tog razgovora, valjao i mazio na kauču. Šaputali su ispod jastuka kako ih nitko ne bi mogao čuti. U jednom trenutku, Ornela je Kreši okrenula leđa, a on je počeo otkopčavati njen grudnjak. Prestao je čim je primijetio da kamera prati svaki njegov pokret. Mazio ju je po bokovima sve dok se ona nije okrenula i dala mu ključeve njihovog 'stana za fakanje'. Tada je njemu 'prekipjelo' pa se žurno otišao otuširati.

ORNELA: SABINA, BIG BROTHER JE TEBI VELIKI USPJEH
Sabina je kazala kako je nedavno jedna njena rođakinja operirala nos i da je to učinilo možda troje ili četvero ljudi u njenom mjestu. Ornela je to nazvala njihovom 'groznicom subotnje večeri'.
- Vi ste malo misto, BB vama predstavlja veliki uspjeh. Ti ćeš sada u selu biti poznata jer svi znaju da si bila u BB-u - podbadala ju je Ornela. Sabina, koja se nije znala obraniti od njenih komentara, tek je rekla da je ona bila poznata i prije BB-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti