Obavijesti

Show

Komentari 30

Rita Moreno: Marlon Brando se bolje seksao od Elvisa Presleya

Rita Moreno: Marlon Brando se bolje seksao od Elvisa Presleya
7

Jednom sam kod Branda pronašla seksi žensko rublje koje nije moje. Otišla sam kući shrvana i u suzama, prisjetila se glumica Rita Moreno

VIDEO

Elvis je nedvojbeno bio kralj na pozornici, ali se zato u usporedbi s Marlonom nije baš iskazao pod plahtama, rekla je glumica Rita Moreno (86) voditeljici Wendy Williams (53) u četvrtak u njezinom TV showu. Filmskog zavodnika Marlona Branda upoznala je 1954. na setu filma Desiree, a s Elvisom Presleyjem počela je kasnije izlaziti kako bi ga, tvrdi, napravila ljubomornim.

- Brando je bio kralj filmova i jedan od najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Naša ljubav bila je burna poput oluje. Stalno smo prekidali i mirili se, a to je trajalo osam godina - rekla je oskarovka. Zvijezda 'Priče sa zapadne strane' priznala je i da se htjela udati za Branda iako njemu to nije bilo po volji. Svejedno je, kako kaže, nastavila spavati s njim, a pogodilo ju je što je on i dalje spavao s drugim ženama. 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

- Jednom sam pronašla seksi žensko rublje koje nije moje. Otišla sam kući shrvana i u suzama - prisjeća se Moreno. Dodaje kako joj se zatim dogodilo nešto divno. 

- Presley se počeo zanimati za mene, pa me ubrzo pozvao van. Sjetila sam se tog prokletog ženskog rublja i odmah pristala. Marlon je bio ljut zbog svega. Taj čovjek je tada bacao stolice. Bilo je divno napraviti ga ljubomornim -  kaže glumica. No postoji i nešto, kako kaže, manje divno.

90th Annual Academy Awards

- Elvis je bio grozan u krevetu. Bio je mala beba u usporedbi s kraljem Brandom - rekla je. Dodala je kako je Marlon bio senzualan i vrlo darežljiv. 

 

The Original. #KingOfRocknRoll #ElvisPresley

A post shared by Elvis Presley (@elvis) on

Rita je s Brandom ostala i u drugom stanju, no on nije htio dijete. Organizirao je ilegalni pobačaj koji je pošao po zlu, nakon čega je glumica završila na hitnoj operaciji. Nakon svega toga Rita se 1961. pokušala ubiti u njegovoj kući.

Rita Moreno čuvala dobitnu haljinu sa Oscara 56 godina
Rita Moreno čuvala dobitnu haljinu sa Oscara 56 godina

Glumica je od 1965. bila 45 godina u braku s doktorom internistom Leonardom Gordonom za kojeg kaže da je ljubav njezina života, dok je Brando bio požuda. Umro je 2010. u 91. godini. Iz braka s njim ima kćer, glumicu Fernandu Luisu (51). 

 

Mi esposo y yo

A post shared by Rita Moreno (@ritamoreno_) on

VIDI OVO:  Rihanna ne brije noge?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...