Obavijesti

Show

Komentari 0

Rječki klub Tunel pripremio je vrlo bogat i zanimljiv program

Rječki klub Tunel pripremio je vrlo bogat i zanimljiv program
3

Glatko Kotrljanje, Deep This, Pink Studio, Noćne Željeznice, Cows&Chickens otvoreni jam session, sve vas to očekuje u popularnom riječkom klubu tunel

VIDEO

Četvrtak krećemo sa novim programom - Glatko Kotrljanje i muzika sa ploča. Petak nam je rezerviran za novi Deep This i Amora koji ponovo dovodi goste, a u subotu dupli program! Prvo krećemo sa svirkom Pink Studia, a dalje nastavljamo i završavamo večer sa Noćnim Željeznicama! Ponedjeljkom Cows&Chickens, naravno, i otvoreni jam session.

Glatko i uglađeno kotrljanje kroz šumu vinila i putovanje gramofonske plastike kroz funk/nu jazz/bass/latin/bossa nova/trip hop uz DJ Jopu i DJ Egomatica.

Nakon odličnog allnightera kojeg nam je Amor izveo 25.01. Deep This nastavlja sa domaćinom i gostima. Ovog puta nam dolazi poznato lice - Pacco se pridužuje Amoru u zločinu za dj pultom. Koriste se ploče, a bit će to kombinacija stare protiv nove škole.

Pink studio nam ove subote stiže u Tunel. Možda pjevaju "...odjebi od mene...", ali zapravo misle "ostavi sve i dođi.  

Power-pop bend nastao 2004. u Zagrebu, a čine ga astronauti - Ivana Kardum Legz - vokal, Ana Bogdan - klavijature, Niko Radas - bubnjevi, Nikola Karan - bas, Ana Pavić - back vokal te Ivan Glasnović i Josip Pintarić - gitare. 

Bend 2009.g. izdaje svoj prvi album "Soundtrack za Lutku". Album je sniman i produciran pod palicama Luke Tralića Shota i Erola Zejnilovića iz Elementala. 

2012.izdaju svoj drugi studijski album naziva "Pink Album" kojeg također potpisuje gore navedeni producentski dvojac. 

Noćne željeznice i strojovođa Jericho se vraćaju na tračnice. Funk-FunkyBreaks-GhettoFunk-FunkyHouse-ElectroSwing-HipHop lokomotiva nas nakon svirke vozi na Groove pogon. Strojovođa DJ Jericho upravlja vlakom, kondukteri ne provjeravaju karte, skretničar je skrenuo, kočničar javlja da kočnica niti nemamo, ali vlakovođa je ipak dao dozvolu za polazak. Vozni manipulanti su spremni, još samo da putnici stignu na vrijeme.Vlak kreće nakon svirke, a vožnja je besplatna.

Tradicija se nastavlja i u ovoj godini: ponedjeljkom imamo otvoreni jam session. Tu su COWS & CHICKENS kao stalni gosti, a svi su muzičari pozvani da se pridruže. Ubaci se u svirku. Slobodno se i ti pridruži ekipi u bilo kojem trenutku, zasviraj s njima i pokaži što znaš. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...