Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Robantico: Ajme, zraka, držite me! Nema botoksa

Botoksa u Hrvatskoj nema već 34 dana jer se mijenja distributer. Kratak je popis poznatih Hrvata koji su javno rekli da su stavljali botoks

D. Puklavec
Foto: D. Puklavec
12 komentara

Gotovo sam se onesvijestio, bilo mi je loše, reagirao je Robantico (40) nakon što su mu u ordinaciji rekli da nemaju botoksa. Spremao se za promociju časopisa, za koji se razgolitio, a oko usta je imao bore.
- Austrija i Mađarska nisu daleko. Prave zamjene za botokos nema. On je najbolji za bore na čelu, a ove oko usta i nosa mogu se riješiti hijaluronskom kiselinom - kaže dr. Bojan Ignatovski iz poliklinike Arcadia. Boris Kosmač (37) zna da nema botoksa:
- Ja sam ga među prvima u Hrvatskoj počeo rabiti. Upotrebljavam ga već pet godina. U kuloarima se već 20 dana priča da ga nema. Ali miran sam. Stavio sam ga prije mjesec i pol dana te mi ne treba do svibnja - kaže. I Jasmin Stavros (54) stavljao je botoks.
- Puca mi veza, na Kanarima sam, nemam pojma o čemu pričate - rekao je Stavros. Kratak je popis poznatih Hrvata koji su javno rekli da su stavljali botoks.
- Nevena Ciganovića poštujem jer to ne skriva. Ipak, sad je preplastičan. Bio je prekrasan. Sad ima prćasti nos kao pola estrade - kaže Robantico. Cigi (37) isključio je mobitel.

ČUPAO ZUBE, RAZBIJAO NOS I OPET ĆE
Robantico je vidio svoju sliku u novinama i zgrozio se.
- Nos mi je prevelik. Opet ću ga smanjivati, ali malo. A i zubi su mi dotrajali, treba ih mjenjati. Neću biti nakaza, obećajem - kaže.

Naši partneri pišu
Message