Obavijesti

Show

Komentari 13

Robbie Williams: Gwyneth i Chris kćeri su dali glupo ime

Robbie Williams: Gwyneth i Chris kćeri su dali glupo ime
3

Pjevač, koji je nedavno postao otac, kćer Gwyneth Paltrow i Chrisa Martina nazvao je Melon (dinja) umjesto Apple (jabuka). Kad je shvatio što je napravio, pocrvenio je

VIDEO

Nisam ja kriv, krivi su njeni mama i tata što su joj dali tako glupo ime, pravda se Robbie Williams (38). 

Pjevač, koji je nedavno postao otac, kćer Gwyneth Paltrow (40) i Chrisa Martina (35) nazvao je Melon (dinja) umjesto Apple (jabuka). Kad je shvatio što je napravio, pocrvenio je od srama. Robbie i njegova supruga Ayda Field (33) kćeri su dali ime Theodora Rose i zovu je Teddy. 

- Chris i Gwyneth bili su kod mene na tulumu. Kad su Gwyneth i mala Apple došli do mene pitao sam 'Bi li Melon htjela jabuku'. Bilo me užasno sram što sam pobrkao imena - kaže Robbie. 

- Ako djetetu ne date ime Julia, Michael ili Peter, ostala su vam samo imena poznatih, a ona su sva glupa - dodao je Williams.

Pjevač, koji je 10 godina živio u Los Angelesu, kaže da mu je dosta glamura i svijeta slavnih. Više ni ne gleda filmove jer misli da su svi glumci gadovi. 

- Gledam samo reality showove i emisije jer mi je pun kufer tih gadova koji su mi bili susjedi 10 godina - objašnjava Williams. Pjevač kćer ne želi odgajati u SAD-u jer cijeli njihov sustav obrazovanja smatra idiotskim. 

- Više bih volio da Teddy ide u britansku školu jer su u Los Angelesu svi glupi. Djeca su tamo dosadna i glupa, a prave se da su najpametnija na svijetu. Ne želim da Teddy bude takva - kaže Williams. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina