Obavijesti

Show

Komentari 23

Robbie Williams postao otac po treći put: 'Hvala surogat majci'

Robbie Williams postao otac po treći put: 'Hvala surogat majci'
7

Glumica Field i pjevač Wiliams presretni su što se njihovoj obitelji pridružila još jedna djevojčica, a javnost su zamolili da poštuju privatnost malene, kao što su do sada činili i za ostalu djecu...

VIDEO

Čuvali smo jednu vrlo posebnu tajnu. Čast nam je podijeliti s vama vijest da smo dobili malenu djevojčicu. Dobro došla na svijet Collete Coco Josephine Williams, pohvalila se supruga britanskog pjevača Robbieja Williamsa (44), glumica Ayda Field (39). 

Par je uspio čuvati tajnu do zadnjeg dana jer je malenu Coco rodila surogat majka kojoj će Ayda i Robbie, kako kažu, biti vječno zahvalni. 

- Bio je to vrlo dugačak i težak put, zato smo sve odlučili zadržati za sebe - napisala je glumica uz crno bijelu fotografiju kojom je dala do znanja da su po treći put postali roditelji. 

Glumica i pjevač presretni su što se njihovoj obitelji pridružila još jedna djevojčica, a javnost su zamolili da poštuju privatnost malene, kao što su do sada činili i za ostalu djecu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful, strong, sexy... and Ayda’s not bad either 😜

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Robbie i Ayda vjenčali su se 2010., a uz Coco, imaju i kćer Theodoru Rose (5), čiji je nadimak 'Teddy', te sina Charltona (3). Početkom kolovoza proslavili su godišnjicu braka koju su proslavili opuštajući se u spa centru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m absolutely loving @thexfactor so far! Catch the second episode tonight on @itv at 8pm x

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Robbie i Ayda su trenutno članovi žirija u američkom showu 'X-Factor', za što su navodno potpisali ugovor na iznos od 11,1 milijuna eura (oko 80 milijuna kuna).

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu