Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Roberto je vatreni fan: Najviše me vesele hitovi Ivana Zaka

DIRLJIV SUSRET Brođanin (14) boluje od cerebralne paralize, a na CMC festival došao je peti put kako bi se družio s glazbenicima. Najviše ga vesele nastupi Ivana Zaka

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Sergej Ćetković, Luka Nižetić, Željko Bebek, Dalibor Petko... Svi oni dobro poznaju Roberta Gerea (14) iz Slavonskog Broda, koji pet godina zaredom na CMC festival u Vodice dolazi s majkom Sanjom.

Pjevači ga pozdravljaju, ljube i pričaju s njim, a Roberto ne skida osmijeh s lica. Dječaku, koji je u invalidskim kolicima zbog cerebralne paralize, omiljeni pjevač je Ivan Zak.

– Volim ga jer kad slušam njegove pjesme, osjećam se kao da sam u disku – kaže Roberto. Zak je s pozornice na kojoj je pjevao novu pjesmu “Ničija” potrčao prema Robertu koji ga je čekao u backstageu.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL Ivan i Roberto poznaju se već nekoliko godina, a Zakov fan ne libi se idolu kritizirati pjesme

– Roberto i ja poznajemo se godinama. Bio je na nekoliko mojih koncerata i sigurno je jedan od mojih najvjernijih fanova. Ne srami se baciti mi kritiku oko pjesama, pa uvijek saslušam njegovo mišljenje – kaže Zak. Jaskanski kantautor i Roberto srdačno su se zagrlili, a dječak je Zaku povjerio kao nestrpljivo iščekuje njegov nastup u Slavonskom Brodu.

– Jako sam sretan što smo se sreli jer Ivana volim najviše – rekao je Roberto. Brođanin s majkom svakoga ljeta dolazi u Vodice kod kume kako bi na CMC festivalu slušao pjesme omiljenih mu glazbenika. Nakon toga idu u lječilište na rehabilitaciju. Roberto od rođenja boluje od cerebralne paralize. Završio je šesti razred osnovne škole, a svakoga dana vježba s liječnicima na fizikalnoj terapiji.

– Izuzetno je vedar i jako dobro funkcioniramo. On iskreno voli glazbu i raduje se pjevačima. Počeo je pjevati s četiri godine – priča majka Sanja. Pohvalila je Roberta jer se pridružio dječjem zboru i bavi se boćanjem.

Naši partneri pišu
Message