Show

Komentari 0

Rođakinji Kate Middleton platili za šutnju, kraljevska obitelj se srami njezinog posla i prošlosti

Rođakinji Kate Middleton platili za šutnju, kraljevska obitelj se srami njezinog posla i prošlosti

Kontroverzna rođakinja vojvotkinje u javnosti se vrlo rijetko pojavljuje, što nije slučajnost. Britanskoj Kruni srodstvo nje i uzorite Kate nikako nije bilo po volji pa su smislili način

Kada se Kate Middleton (39) udala za princa Williama (39) strani su se mediji počeli interesirati za misterioznu rođakinju vojvotkinje, Katrinu Darling (31) koja je navodno bila dobro plaćena da ne spominje njihovo srodstvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, nakon vjenčanja je Katrina svima govorila o svojoj sestrični što ih je navelo da joj isplate novac za šutnju.

- Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska sestrična kada je Kate pokušala preživjeti svoje prve dane kao službena članica monarhije i nije bilo lako - ispričao je anonimni izvor za strane medije.

Njihovu vezu htjeli su kriti zbog Katrininog posla jer je ona burleskna plesačica. Nakon više godina šutnje, sada se preselila iz Sunderlanda u London nedaleko od Kateine ​​kuće u Kensingtonskoj palači.

- Kate je obaviještena da Katrina sada živi u Londonu i da i dalje radi kao striptizeta. Jako je frustrirana zbog toga. Njezina obitelj čak ni ne poznaje Katrinu, a činjenica da još uvijek trguje svojim kraljevskim vezama je toliko razočaravajuća - dodao je izvor.

Osim što je plesačica u klubovima, vojvotkinjina rođakinja također nudi usluge čitanja iz tarot karata u nekim luksuznim londonskim hotelima.

Katrina se 2011. godine počela hvaliti svojom sestričnom kako bi dobila što više boljih poslova. Iduće godine istu je obiteljsku vezu razotkrio Hugh Hefner, bivši vlasnik Playboya. Naime, tada je Katrini ponudio visoku svotu novca da se fotografira za njegov časopis na što je ona pristala.

- Katrina Darling, još jedna rođakinja britanske vojvotkinje Kate Middleton, izaziva senzaciju u rujanskom izdanju Playboya - napisao je tada Hefner na svome Twitteru.

Katrine i dalje ponekad 'provocira' svoju vezu s Middleton pa je tako u više navrata slavno plesala uz pjesmu 'God Save The Queen'.

Najčitaniji članci