Obavijesti

Show

Komentari 67

Beni: Otkazao sam svirku da budem uz suprugu na porođaju

Beni: Otkazao sam svirku da budem uz suprugu na porođaju
5

PUCA OD SREĆE Nakon neprospavane noći svaka čast mojoj Barby koja je bila jako hrabra i junački izdržala cijeli porod. Neopisivo mi je drago da sam joj bio podrška, rekao je bivši pjevač Teensa

VIDEO

Otkazao sam sinoćnju svirku i prisustvovao sam porodu. Naravno da sam od uzbuđenja zaplakao, to je jedan od mojih najljepših trenutaka u životu, rekao nam je Daniel Beni (34) koji je sinoć postao otac malenog Liama.

Supruga Barbara (31) je sinoć na svijet donijela dečka dugačkog 51 cm i teškog 3.540kg. Novopečeni roditelji su presretni.

- Nakon neprospavane noći svaka čast mojoj Barby koja je bila jako hrabra i junački izdržala cijeli porod. Neopisivo mi je drago da sam uspio biti uz nju i bit joj podrška - rekao je pjevač koji je nedavno priznao da mu je ovo već sada odlična godina jer treba dobiti sina i s novim bendom D'Beni bend snima nove pjesme. 

- Već smo dva puta bili u bolnici, ali bili su lažni trudovi - rekao je Beni koji će feštu napraviti sutra navečer uz prijatelje i obitelj.

S Barbarom je u braku pet godina i već su neko vrijeme priželjkivali dijete, a sada im želja ostvarila. Prije mjesec dana je Daniel rekao da se jako vesele i da su već jako nestrpljivi. 

PIXSELL

- Jedva čekam da stignu kući. Volim Vas jako - poručio je pjevač.

Riječanin je krajem devedesetih bio frontmen grupe Teens. Tri albuma su prodali u više od 30.000 primjeraka, a 2000. godine osvojili su Porin za novog izvođača. Beni je potom uzeo kratku pauzu, zaposlio se i u slobodno vrijeme opet posvetio muzici.

Daniel Beni se vraća na scenu, ali ovog puta bez grupe Teens
Daniel Beni se vraća na scenu, ali ovog puta bez grupe Teens

- U principu nisam otišao iz glazbe, samo sam uzeo odmak od javnosti koji je trajao otprilike dvije godine. Bilo je dosta burno u vrijeme Teensa, ali i sjajno iskustvo. No trebalo mi je odmora - rekao je Beni.

D’Beni bend je zajedno sedam godina. Prije nešto više od godinu dana počeli su snimati autorske materijale. U pjesmi 'Što mi lutko radiš', za koju su snimili spot, 'pojačao' ih je Denis Dumančić (48), pjevač Letećeg odreda.

- Godinama smo prijatelji i idealan je za ovu pjesmu koja je zabavna i u kojoj se jedna žena poigrava s dva muškarca. Sad ćemo se bazirati na pop-rock, preferiram takvu muziku - objasnio je Beni. Kaže da ga mnogo ljudi još povezuje s Teensima, popularnost iz tog doba još je ostala.

Neuspjeli povratak: Bivša teen zvijezda i 'otpisane' u Voiceu
Neuspjeli povratak: Bivša teen zvijezda i 'otpisane' u Voiceu

Sestrična Claudia Beni (31) pjevala je u početku u Teensima, a prvi album snimila je sa samo 16 godina. S pjesmom 'Više nisam tvoja' bila je 2003. na Eurosongu i završila na 15. mjestu. O ponovnoj suradnji još ne razmišljaju.

- Claudia se sad posvetila majčinstvu, ima dvogodišnje blizanke i uživa s njima - rekao je Daniel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina