Obavijesti

Show

Komentari 22

Roditelji Filipa slali u kamp za pretile u Srbiji, a u show je ušao kao najteži s čak 234 kilograma

Roditelji Filipa slali u kamp za pretile u Srbiji, a u show je ušao kao najteži s čak 234 kilograma
10

Filip koji se s pretilosti bori od malena u prvom tjednu showa je skinuo čak 7,8 kilograma, što je 3,3 posto tjelesne mase. Bio je izuzetno ponosan na taj rezultat

VIDEO

U zadnjoj epizodi 'Života na vagi' ispao je najmlađi i najteži kandidati, Filip Mrčela (25). Kada je ušao u show na prvom vaganju je imao 234,6, a na posljednjem je težio 205,4 kilograma što znači da je sveukupno izgubio 29,2 kilograma. Odmah na početku je rekao da mu cilj nije pobijediti, nego izgubiti kilograme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

Filip je bio kandidat s najviše kilograma tijekom svih dosadašnjih sezona. Kada je došao u show Filipu je bilo neugodno i osjećao se anksiozno, a otkrio je tada kako su ga zbog debljine maltretirali i vrijeđali u srednjoj školi.

- Teško je misliti o takvim stvarima kad ste to desetljećima potiskivali. Rođen sam sa 5500 grama, imam dokazanu genetsku predispoziciju za pretilost i jedna je stvar vodila drugoj. Nisam se pazio, fokusirao sam se na pogrešne stvari u životu - priznao je Filip. 

Filip ima i apneju, što mu remeti san i normalan život zato što bi ponekad zaspao na predavanjima, čekajući autobus, tako da je postao ovisan i o kavi energetskim pićima. Priznao je i da nikada nije imao djevojku. 

- Teško je voljeti drugog ako ne znaš voljeti sebe - rekao je Filip. 

Filip koji se s pretilosti bori od malena u prvom tjednu showa je skinuo čak 7,8 kilograma, što je 3,3 posto tjelesne mase. Bio je izuzetno ponosan na taj rezultat. 

- Uvijek ću kod disanja kaskati za drugima, i to sam od prvog dana znao da će biti problem, ali Maja mi daje vježbe u kojima se mogu dovoljno trošiti a da ne izgubim dah - rekao je Filip prvi tjedan. 

Iako je postigao dobar rezultat prvi tjedan, na jednom treningu mu je pozlilo te je trebao prestati s aktivnostima.

Filip je tijeko showa otkrio kako su mu najbliži oduvijek velika potpora u mršavljenju te da su ga kao dijete poslali u Srbiju. 

- Gubio sam kilograme, vježbao i hodao i s treninzima i sve. Bio sam na dijetama gotovo cijeli život. Jedan od načina na koji sam pokušao smršavjeti je jedan program u Srbiji koji su moji roditelji našli - započeo je Filip.

To je nacionalni program, kaže, u kojem šalju pretilu djecu u kamp na mjesec dana. Prvo ljeto bilo mu je odlično, ljudi su bili odlični.

- Drugu godinu osjećao natjeran, kao da nisam mogao reći 'ne' - rekao je Filip, te dodao da kao dijete nije bio svjestan problema - dodao je.

Otkrio je i kako kao dijete nikad nije bio svjestan svojih problema.

- Doma nisam previše pričao o takvim stvarima jer su oni isto često bili zabrinuti oko mojih ocjena - bio je iskren Filip. Napomenuo je kako misli da su njegovi roditelji ponosni jer se odlučio prijaviti u show te je nadodao da nije otišao zbog njih, već zbog sebe - kazao je.

Osim toga, priznao je kako nikad nije imao pristup brzoj hrani i slatkišima.

- Nije bilo toga, nisam naučen da ima toga onda kad sam vidio nisam znao da ima toga. Zbog toga kad bi došao na rođendane ili kod nekog drugog bi jeo i više nego što treba - ispričao je Filip.

Filip je na posljednjem vaganju u showu izgubio 2,2 kilograma, ali je imao najlošiji rezultat i bio je svjestan bi trebao ispasti.

Njegovo ime su na pločicu napisali Toma, Matea i Čapo. Svi su mu rekli da ne bude lijen kod kuće, da ga vole i da nastavi mršavjeti.

- Razočaran sam u sebe, očito trebam gristi malo jače - rekao je Filip i dodao kako nije mogao jesti neke namirnice.

- Nikad mi nije bio cilj doći do finala, nego da napokon sam preuzmem sve vezano za mršavljenje, a ne samo ići u teretanu i želim tako nastaviti. Želim da moji odu mirno u penziju i da im ja mogu priskrbiti barem nešto - rekao je Filip.

Ivana je ušla u povijest šeste sezone showa 'Život na vagi': Sad mogu ići kući, sretna sam
Ivana je ušla u povijest šeste sezone showa 'Život na vagi': Sad mogu ići kući, sretna sam

- Hvala vam svima na podršci, to mi je puno značilo, pogotovo tih prvih nekoliko tjedana, kad sam se osjećao nekako sam. I volim vas, hvala vam na svemu - iskreno se zahvalio Filip prije nego što je napustio show. 

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl