Obavijesti

Show

Komentari 105

Roko: ‘Martinini komentari me ne diraju, bit ću još žešći...'

Roko:  ‘Martinini komentari me ne diraju, bit ću još žešći...'
2

BEZ DLAKE NA JEZIKU Iako učenika tehničke škole iz Šibenika Tomčić nije uzrujala, dječji psiholozi se slažu da se ‘zaletjela’ s komentarima te da ju je Roko nadjačao...

VIDEO

Nakon što je operna pjevačica Martina Tomčić (42) izvrijeđala solo izvedbu bubnjara Roka Dubravice (17) u “Supertalentu” Nove TV, zamjerili su joj to njezini kolege, kao i prijatelji nadarenoga glazbenika.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

03:15

- Mene osobno Martina nije rastužila kritikom. Komentar kao komentar, samo je ocjenjivala po svojem ukusu - kaže Roko. Dodaje kako Tomčić vjerojatno nije ništa loše mislila, a kasnije je nije susreo u studiju te mu se, za sada, nije ispričala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Poštujem njezino mišljenje. Ipak, idući put će biti još žešća svirka, ali primjerenija za svačiji ukus - tvrdi učenik srednje tehničke škole iz Šibenika. Njegove prijatelje sa školskih hodnika rastužile su Martinine riječi.

U ‘Supertalentu po drugi put: Roko je u showu još 2010. bubnjao kao dječak

- Roko dragi, neosporno je tvoje umijeće. Međutim, ja u ovoj vrsti izražavanja ne pronalazim ništa lijepo. Dapače, čini me krajnje nervoznom i nakon tri minute imam blaži poriv za povraćanjem - rekla je maloljetnom glazbeniku operna mezzosopranistica i suvlasnica škole pjevanja u Zagrebu. Time je šokirala pjevačicu Maju Šuput (38) i glumca Janka Popovića Volarića (37) koji sjede s njom u žiriju glazbenog showa.

- Martini je malo adrenalin proradio. Izgleda da mora biti samo violina kako bi bilo umirujuće i prekrasno - rekao je glumac. Dodao je kako je Dubravica pravi talent i nikako nije zaslužio da mu Martina stisne gumb za prestanak izvedbe. Šuput mu je pohvalila brzinu, ritam i tehniciranje te rekla kako je sve bilo jako “sexy”. Glazbenik iz Stankovca kraj Šibenika nastupio je u “Supertalentu” i 2010. kao desetogodišnjak. 

. Tad sam isto bubnjao. Bilo mi je to lijepo iskustvo pa sam ga došao ponoviti - kaže Roko. Njegov cilj je da popularizira solo bubnjeve i prikaže gledateljima nešto nesvakidašnje.

-  Generalno nema potrebe da odrasli podučavaju djecu na bezobrazan način. Prema mladima se uvijek treba odnositi lijepo i ljubazno. Odrasla osoba ne može znati kako će dijete reagirati nakon ružne kritike - kažu nam dječji psiholozi. Oni smatraju da je Roko dobro reagirao na Martinine “zločeste” komentare u showu.

- Mali bubnjar je divan diplomat. Odreagirao je odraslije od mnogih. Trebamo poticati mlade ljude koji su nadareni - zaključuju psiholozi. Tomčić nije bila dostupna za komentar.

Kad se Martina ‘preznoji’ od muke i nastupa kandidata

Glazbena pedagoginja Tomčić je kraljica rashlađivanja u ‘Supertalentu’. Osim što se na snimanjima hladi poput ostalih kolega iz žirija, Umažanka je na audicijama zadigla haljinu i stavila noge na stol. Kći bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora, Zlatka Tomčića, ne smatra da je to neumjesno raditi u pauzama.

Martinin komentar nakon Rokove žestoke solo točke s bubnjevima

'U takvom bubnjanju ne pronalazim ništa lijepo. nakon tri minute imam poriv za povraćanjem...'

Dječji psiholozi su suglasni da je Tomčić pretjerala

'Nema potrebe da odrasli podučavaju mlade bezobraznim načinom'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...