Show

Komentari 47

Roko zaplakao u 'Survivoru' pa otkrio: 'Najviše mi fali mama'

Roko zaplakao u 'Survivoru' pa otkrio: 'Najviše mi fali mama'

Mogu ostati do kraja, ali ne želim jer ne mogu da je ne čujem dva tjedna. Imam samo nju uz rođaka i rodicu, a ona je već dvije godine na bolovanju, rekao je potreseni Roko

Nakon što je crveni tim poražen u drugom izazovu za plemenski imunitet, njegovi članovi sudjelovat će u izazovu za osobni imunitet, a tko će ovoga puta osvojiti ogrlicu koja štiti od nominacije doznat će se večeras. U prvom tjednu najviše glasova tijekom nominacija prikupili su Niggor i Ivona, ali još uvijek ostaje neizvjesno hoće li crveni tim ponoviti svoju odluku ili će u duel ovoga puta poslati drugog kandidata.

Svoje teorije o tome koga će nominirati crveni tim imat će i članovi plavog tima koji su već nominirali Roka kao prvog duelistu. 

- Ja mislim da će oni ići na šah-mat soluciju jer znaju da smo ozlijeđeni i da nas ima malo. Vrlo lako moguće da će staviti jaču osobu protiv Roka - zaključit će Kristian koji smatra da će crveni tim taktizirati i tako donijeti odluku kojoj se oni najmanje nadaju.

Iako se ostali članovi plavog tima neće složiti s Kristianovom tezom, on će dodati: 

- S obzirom na to da je Roko ozlijeđen i da smo to već rekli na glas i da je to već poznato svima nama, vrlo lako moguće da će igrati na kartu da će uzeti ne možda najspremniju, ali jednu od spremnijih osoba u njihovom timu kako bi eliminirali Roka - reći će.

Dok će članovi plavog tima nagađati kako bi crveni tim mogao postupiti u večerašnjim nominacijama, Roko će se suočiti sa svojim emocijama. Pritisak od neizvjesnog dvoboja koji ga tek čeka i udaljenost od bližnjih koji mu nedostaju učinit će svoje, pa će Roko pred kamerama ogoliti dušu i otkriti što ga muči otkad je show počeo. 

- Fali mi mama najviše od svega. Ja sam se prije odlaska s njom posvađao i to me kopa iznutra najviše. Kad sam dolazio u Survivor, toliko sam želio promjenu. Jednostavno shvaćam da mogu i siguran sam u sebe ako ostanem ovdje da mogu ići do kraja. Uvijek sam bio nezadovoljan, ali došao sam ovdje i otkrio sam sebe - kroz suze će priznati Roko kojemu cijelu situaciju dodatno otežava majčina bolest zbog koje se neprestano brine za nju.

- Mogu ostati do kraja, ali ne želim ostati do kraja ovdje jer ne mogu da je ne čujem dva tjedna. Imam samo nju uz rođaka i rodicu, a ona je već dvije godine na bolovanju. Treba ići u invalidsku penziju, a ja ne mogu čekati i gledati to odavde - dodat će Roko koji neće moći zaustaviti suze.

- Njega je samo majka odgojila. Ona je praktički dvije godine nepokretna, fali mu jako i boji se da se njoj nešto ne desi dok je on u Dominikani, on si to ne bi mogao oprostiti - zaključit će Tomislav, koji će kao i ostatak tima imati razumijevanja za situaciju u kojoj se nalazi Roko. Usprkos svemu, članovi tima nadaju se da će Roko pronaći svoju snagu i odlučno pristupiti večerašnjem dvoboju koji će presuditi tko će napustiti Survivor.

 

Najčitaniji članci