Obavijesti

Show

Komentari 70

Romano prijeti da će zapaliti kuću ako ga Marina ne poljubi

Romano prijeti da će zapaliti kuću ako ga Marina ne poljubi
1

TOPLO-HLADNI ODNOS Jedan sasvim uobičajeni dan u Big Brother kući, donio je i nove zapetljaje u ljubavnoj sapunici zvanoj 'Kada se vole i mrze manekenka i nogometaš'

VIDEO

Pošto mu je bilo dosta prigovora na račun njegovog hrkanja, Romano je odlučio noć provesti na podu dnevnog boravka. Dobro jutro mu je došla poželjeti Marina, no čini se kako Romano nije bio raspoložen za nju i njezino buđenje, piše RTL.

- Daj me pusti na miru - rekao joj je mrzovoljni Romano, a ona se potrudila da ga ušuška pod poplun kako bi nastavio spavati. Sva njezina pitanja ostala su bez odgovora. Bezuspješno je pokušala od njega doznati zašto je tako hladan prema njoj, no on joj je samo govorio da nije ništa i da ga pusti da spava. Kada je shvatila da neće ništa postići, Marina je odšetala od njega te se preselila na ležaljke u vrtu.
 
- Romanu definitivno treba zabraniti pive. On nije normalan kad pije. Kakav kreten! Seljak - Marina je govorila Kristini.

No njezina ljutnja nije dugo trajala. Krenula je prema spavaćoj sobi, gdje se, u međuvremenu, Romano preselio i odmah ga pitala zašto se naljutio na nju. Legla je na njega i nastavila ga ispitivati o njegovoj ljutnji, no on je i dalje ostao pri svome da nije ništa ljut, iako je svojim ponašanjem pokazivao suprotno.

- Zašto lažeš - pitala ga je Marina te je, kada ponovno nije dobila odgovor koji je željela, izašla iz sobe. 
 
Čini se kako njihova ljutnja i uvrijeđenost nisu predugo trajale, pa su uskoro zajedno ležali na ležaljci u vrtu, a Romano joj je objasnio kako je takav jer se sinoć napio.

- Nisam mogao ni piti na miru jer sam stalno gledao što je s tobom. Brinuo sam se za tebe - rekao joj je Romano, a ona mu je rekla da je to lijepo.

Tada joj je Romano rekao neka ga poljubi te joj je to ponovio dva puta. a Marina se nasmijala. 

- Poljubi me rekao sam ti! Ako me sada ne poljubiš, zapalit ću ovu kuću! Navečer spavaš kraj mene - rekao joj je Romano, a Marina je odlučila preseliti se na sunce i osunčati se u minijaturnom kupaćem kostimu. Kada se ustajala, Romano joj se približio i pokušao poljubiti, no ona mu je postavila obraz. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin