Obavijesti

Show

Komentari 130

Romina Knežić nakon razvoda opet ljubi: U vezi je s violistom

Romina Knežić nakon razvoda opet ljubi: U vezi je s violistom
21

Romina Knežić iz šestogodišnjeg braka ima kćer Zoye, a ravnatelj Zagrebačke filharmonije navodno je zbog voditeljice napustio svoju suprugu nakon 23 godine braka

VIDEO

Romina Knežić (37) razvela se 2014. od odvjetnika Sergeja Šitova (43) s kojim ima kćer Zoye (7). Voditeljica 'Dnevnika' Nove TV ponovno je zaljubljena i u vezi je s ravnateljem Zagrebačke filharmonije i violistom Mirkom Bochom (47), piše magazin Gloria. 

Često su zajedno u javnosti, a prvi put su viđeni skupa prošlog prosinca na Balu Crvenog križa u zagrebačkom hotelu. Tada su se pokazali kao vrsni plesači valcera, no nitko nije obraćao pozornost na njih jer je ravnatelj Zagrebačke filharmonije 23 godine bio u braku s Natašom Boch s kojom ima dva sina. No Mirko se navodno prije tri mjeseca iselio iz obiteljskog doma, piše Gloria. 

zf

Boch se povjerio prijateljima da su ga obuzele emocije i razriješio je svoju bračnu situaciju zbog nove ljubavi. On je još prošle godine u lipnju viđen u centru Zagreba sa suprugom Natašom. 

Romina je bila šest godina u braku prije nego što se raspao, a upoznala je muža Sergeja u Bregima pokraj Opatije gdje je živjela s roditeljima. Odvjetnik je dolazio tamo jer su njegovi roditelji kupili kuću. Voditeljica i Sergej prvo su bili prijatelji i izlazili skupa, a onda su se zaljubili.

Vjenčali su se u prosincu 2008. pred osamdesetak uzvanika. Zbog poslovnih obaveza živjeli su na čak tri adrese - u Opatiji, Zagrebu i Moskvi. Voditeljicu je, kako piše Gloria, jako pogodilo razvod. No Knežić nikad nije javno progovorila o razlozima bračnog kraha za koji se saznalo godinu dana nakon rastave. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...