Obavijesti

Show

Komentari 12

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio
8

Par je vijest o Georgininoj trudnoći objavio u listopadu prošle godine, a danas su na društvenim mrežama objavili da njihov sinčić nije preživio. Georgina je čekala blizance, a na svijet im je došla zdrava kći

VIDEO

Cristiano Ronaldo (37) je u listopadu prošle godine na društvenim mrežama objavio kako sa zaručnicom Georginom Rodriguez (28) očekuje blizance, no danas su objavili tužnu vijest da njihov sin nije preživio porod.

-  S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak - napisali su među ostalim shrvani roditelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ronaldo je Georginu upoznao u dućanu i zaljubio se. Trebali su dobiti blizance. Sin nije preživio VIDEO

Georgina i Cristiano upoznali su se 2016., kad je on ušao u Madridu u Gucci dućan i upravo ona je bila prodavačica koja mu je prišla i ponudila pomoć.

- Cijela sam drhtala kad sam ga vidjela. Odmah je privukao moju pozornost. Zapalio je nekakvu iskru u meni - prisjetila se koju godinu kasnije Georgina prvog susreta s Ronaldom.

Koji dan kasnije, slučajno, tvrdi Georgina, sreli su se na jednom modnom eventu.

- Tad smo mogli pričati u opuštenoj atmosferi. Nisam bila na poslu pa sam bila prirodnija. Bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled - ispričala je jednom prilikom. Brzo su počeli hodati, a još brže su počeli problemi. Španjolskim medijima nije trebalo dugo da lociraju novu Ronaldovu dragu, koja je od anonimke preko noći postala 'najtraženija' žena u Španjolskoj. 

Paparazzi su ju pratili prije i nakon posla, a dolazili bi i u trgovinu te glumili klijente.

Kada je Ronaldo s 25 godina postao otac, svima je obznanio da su roditeljska prava prebačena na njega i da majka zapravo neće imati nikakav kontakt s djetetom.

Cristianu Ronaldu i Georgini preminuo sin na porodu: 'Naš dječak, ti si naš anđeo...'
Cristianu Ronaldu i Georgini preminuo sin na porodu: 'Naš dječak, ti si naš anđeo...'

Ronaldo je mogao odabrati donoricu jajašca između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internetskoj stranici agencije. Budući da je jasno kako je Ronaldo htio djecu na svoju "sliku i priliku", ili kako je jednom izjavio "koji će nositi njegove nogometne gene", odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

- Ljudi spekuliraju tko je majka. Je li to neka moja bivša partnerica, ili sam platio surogat majku... Ali ja to nikad nisam nikome rekao i tako će ostati - rekao je Ronaldo pri gostovanju kod Jonathana Rossa. Iznimka u tom pravilu je samo sin Cristiano Jr.

Danas Cristiano i Georgina odgajaju zajedno četvero djece, a dobili su i peto. Georgina je bila trudna s blizancima, djevojčicom i dječakom, no dječak nije preživio porod. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin