Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Ronaldova Georgina mamila je poglede na premijeri u Cannesu

U crnoj, sjajnoj haljini dubokog izreza i bez naramenica ukrala je svu pažnju na crvenom tepihu kojim su prošli i holivudski zavodnici Leonardo DiCaprio (44) i Brad Pitt (55)

72nd Cannes Film Festival, Red Carpet film : Once upon a time in & Hollywood
Foto: Profimedia
13 komentara

Georgina Rodriguez (25), djevojka nogometaša Ronalda (34) došla je na filmski festival u Cannesu gdje je gledala premijeru filma 'Once Upon A Time... In Hollywood' Quentina Tarantina (56). 

72nd Cannes Film Festival, Red Carpet film : �Once upon a time in … Hollywood’ | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

U crnoj, sjajnoj haljini dubokog izreza i bez naramenica ukrala je svu pažnju na crvenom tepihu kojim su prošli i holivudski zavodnici Leonardo DiCaprio (44) i Brad Pitt (55) koji u filmu tumače glavne uloge.

72nd Cannes Film Festival, Red Carpet film : Once upon a time in & Hollywood | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Film nas radnjom vraća u šezdesete, u Los Angeles, u zlatno doba Hollywooda za koji je Tarantino okupio najbolje glumce generacije, Leonarda DiCaprija, Brada Pitta, Margot Robbie, Al Pacina, Tima Rotha, Kurta Russella i mnoge druge... Ujedno je i nedavno preminuli glumac Luke Perry igrao svoju zadnju ulogu u ovom filmu.

72nd Cannes Film Festival - Screening of the film "Once Upon a Time in Hollywood" in competition - Red Carpet Arrivals PLJESKALI IM 10 MINUTA Holivudski zavodnici DiCaprio i Pitt zaradili ovacije u Cannesu

Nakon premijere publika je Tarantina i ekipu počastila dugotrajnim pljeskom.


 
DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane
Naši partneri pišu
Message