Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
14 komentara

Rooney na mukama: Supruga će ga ostaviti jer ju je prevario

Wayne je i ranije bio na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira se vratiti u Englesku bez nogometaša i započeti novi život

NI Syndication/Pixsell
Foto: NI Syndication/Pixsell
14 komentara

Iako mu je supruga Coleen (32) zbog ranijih nestašluka nedavno zabranila izlaske i alkohol, nogometaš Wayne Rooney (33) uspio se nedavno još jednom iskrasti iz kuće i otići u bar na jednu rundu, tek toliko da se opusti. Tamo je pak upoznao konobaricu Vicki Rosiek (32) i opijen alkoholom i njezinim šarmom, 'zaglavio' deset sati. 

Foto: Instagram/Facebook

- Nisam znala tko je on dok mi njegovi kolege nisu rekli, a onda sam se sjetila da sam ga već usluživala. Sjedili smo prvo svi skupa za stolom, a ja sam se s njim zezala. Činio mi se kao da stoji na zemlji, sramežljiv i povučen momak - objasnila je Rosiek, a na pitanje zašto su kasnije otišli u drugi bar, rekla je da joj se to jednostavno činilo 'prikladno'. 

Foto: Instagram

Wayne je vjerojatno bio svjestan kako je na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira napustiti Washington, D. C., glavni grad Sjedinjenih Američkih Država, u kojem Rooney brani boje D.C. Uniteda i vratiti se u Englesku.

ŠTO ĆE MU REĆI ŽENA? Rooney 'pijančevao' u birtiji 10 sati pa usput zaveo konobaricu

- Ne mogu mu oprostiti ovu prevaru - požalila se navodno Coleen bliskim osobama. 

Foto: Instagram

U toj odluci ima podršku prijateljica, koje ju nagovaraju da se nakon Uskrsa ni ne vraća u SAD te da jednostavno krene u novi život bez problematičnog nogometaša. 

Foto: schreenshot 433 Instagram

Nogometaš i voditeljica u braku su imali dosta problema. O Rooneyjevim aferama svojedobno su pisali brojni svjetski mediji, a jednom je prilikom nakon što je prevario suprugu, završio u pritvoru zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Coleen je odmah napustila zajedničku kuću vrijednu šest milijuna dolara i sa sobom povela djecu. U najtežem trenutku, za britanske medije je izjavila da 'umire od sramote'. Ipak, poslije su uspjeli izgladiti cijelu situaciju, a predstoji za vidjeti što će se dogoditi ovog puta. 

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Coleen i Wayne imaju četiri zajednička sina; Kaija (9), Klaya (5) Kita (3) i Cassa Maca (1), a u braku su posljednjih 10 godina. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Naši partneri pišu
Message