Obavijesti

Show

Komentari 14

Rooney na mukama: Supruga će ga ostaviti jer ju je prevario

Rooney na mukama: Supruga će ga ostaviti jer ju je prevario
10

Wayne je i ranije bio na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira se vratiti u Englesku bez nogometaša i započeti novi život

VIDEO

Iako mu je supruga Coleen (32) zbog ranijih nestašluka nedavno zabranila izlaske i alkohol, nogometaš Wayne Rooney (33) uspio se nedavno još jednom iskrasti iz kuće i otići u bar na jednu rundu, tek toliko da se opusti. Tamo je pak upoznao konobaricu Vicki Rosiek (32) i opijen alkoholom i njezinim šarmom, 'zaglavio' deset sati. 

- Nisam znala tko je on dok mi njegovi kolege nisu rekli, a onda sam se sjetila da sam ga već usluživala. Sjedili smo prvo svi skupa za stolom, a ja sam se s njim zezala. Činio mi se kao da stoji na zemlji, sramežljiv i povučen momak - objasnila je Rosiek, a na pitanje zašto su kasnije otišli u drugi bar, rekla je da joj se to jednostavno činilo 'prikladno'. 

Wayne je vjerojatno bio svjestan kako je na tankom ledu, a čini se kako su krediti kod Coleen nakon novog incidenta definitivno potrošeni. Rooneyjeva supruga planira napustiti Washington, D. C., glavni grad Sjedinjenih Američkih Država, u kojem Rooney brani boje D.C. Uniteda i vratiti se u Englesku.

Rooney 'pijančevao' u birtiji 10 sati pa usput zaveo konobaricu
Rooney 'pijančevao' u birtiji 10 sati pa usput zaveo konobaricu

- Ne mogu mu oprostiti ovu prevaru - požalila se navodno Coleen bliskim osobama. 

U toj odluci ima podršku prijateljica, koje ju nagovaraju da se nakon Uskrsa ni ne vraća u SAD te da jednostavno krene u novi život bez problematičnog nogometaša. 

Nogometaš i voditeljica u braku su imali dosta problema. O Rooneyjevim aferama svojedobno su pisali brojni svjetski mediji, a jednom je prilikom nakon što je prevario suprugu, završio u pritvoru zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Coleen je odmah napustila zajedničku kuću vrijednu šest milijuna dolara i sa sobom povela djecu. U najtežem trenutku, za britanske medije je izjavila da 'umire od sramote'. Ipak, poslije su uspjeli izgladiti cijelu situaciju, a predstoji za vidjeti što će se dogoditi ovog puta. 

Coleen i Wayne imaju četiri zajednička sina; Kaija (9), Klaya (5) Kita (3) i Cassa Maca (1), a u braku su posljednjih 10 godina. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...