Obavijesti

Show

Komentari 49

Rooneyjeva 'ljubavnica': On ne zaslužuje da mu žena oprosti

Rooneyjeva 'ljubavnica': On ne zaslužuje da mu žena oprosti
1

Žena koja je bila s nogometašem u autu kada su ga zaustavili zbog vožnje pod utjecajem, Laura Simpson, gostovala je u jutarnjoj televizijskoj emisiji

VIDEO

Mislim da on ne zaslužuje da mu supruga oprosti, ja to svom partneru nikad ne bih tolerirala, rekla je Laura Simpson (29) u emisiji 'This Morning'. 

Laura je bila u automobilu s Wayneom Rooneyjem (31) kada ga je zaustavila policija jer je vozio pijan. Britanski mediji raspisali su se da je nogometaš bio s ljubavnicom, no ona je tvrdila da su se samo 'poljubili i zagrlili', a otkrila je da ju je pitao koje su joj veličine grudi. Nakon što je izbio skandal, Simpson se ipak predomislila pa je priznala da je 'moglo biti nešto da ih policija nije omela'. 

Voditeljica emisije u kojoj je Laura gostovala upitala ju je zašto je sjela u auto s oženjenim muškarcem. 

- Da sam sjela u auto s običnom osobom, uopće ne bi bilo problema. Ja nisam ništa loše napravila, stoga nemam grižnju savjesti - rekla je Laura, koja ima uredski posao. 

Rooneyja je upoznala u noćnom klubu. Oboje su bili pijani, pričali su, pa su zajedno pozvali taksi. Vozili su se do njenog auta, a nogometaš je sjeo za volan. U emisiji je Laura rekla da su namjeravali ići svatko svojoj kući. 

Manchester Arena Boxing

Simpson je otkrila da je pričala i s Rooneyjevom suprugom Coleen te ju je uvjerila da se ništa nije dogodila. Coleen je trudna s njihovim četvrtim djetetom. Par se posvadio, a Coleen je s njihovom djecom otišla k svojim roditeljima. No navodno su si dali još jednu šansu, pa se Coleen vratila. 

Britanski mediji raspisali su se o Laurinom ljubavnom životu. Saznali su da je i ranije upoznavala nogometaše u noćnim klubovima, ali to joj, tvrdi, nije navika. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu