Obavijesti

Show

Komentari 1

Roseanne i bivši se prepiru na Twitteru zbog snimke svadbe

Roseanne i bivši se prepiru na Twitteru zbog snimke svadbe
6

Glumica je pobijesnila nakon što je vidjela da njezin bivši suprug Tom Arnold daruje snimke s njihova vjenčanja u dobrotvorne svrhe. Glumci su se rastali 1994. godine

VIDEO

Iako su se rastali prije 19 godina, Roseanne Barr (60) i njezin bivši suprug Tom Arnold (54) odnedavno ratuju na Twitteru i to zbog snimki s njihova vjenčanja.

- Počistio sam garažu, nadam se da netko stvarno treba 47 daljinskih upravljača, 65 punjača za mobitel i moje stare snimke s vjenčanja - napisao je Tom i tako razljutio bivšu suprugu.

- Snimke sa mnom? Nemaš ih pravo uništiti - napisala je glumica u ponedjeljak.

Arnold je potom dodao da njegova kutija sadrži osobne video snimke i da ju je moguće kupiti po povoljnim cijenama i zaključio da prihod ide u dobrotvorne svrhe.

- Što kvragu nije u redu s tobom - napisala je Barr ljutito na što joj je Tom odgovorio: 'Što s tobom nije u redu? Prokleto sam ozbiljan cijelo vrijeme. Prihod ide u dobre svrhe'.

U njihov verbalni rat na društvenoj mreži uključili su se i njihovi poznati pratitelji poput američkog komičara Morgana Murphyja.

- Mama i tata prestanite se boriti - napisao je Morgan dok je Becky Hatfield glumici savjetovala da ga pusti na miru jer su u pitanju samo materijalne stvari. 

- Nisam te pitala za mišljenje žabo krastačo, začepi - napisala je Barr koja je podnijela zahtjev za rastavu od Arnolda i kao razlog navela 'nepomirljive razlike'.

Glumački par vjenčao se 1990. godine - četiri dana nakon što je službeno okončan njezin brak s Billom Pentlandom. No rastali su se nakon četiri godine, a Arnold je nakon njihove rastave još triput izrekao sudbonosno 'da'.

Glumica i komičarka se nakon rastave od njega još jednom udala i to za bivšeg zaštitara Bena Thomasa s kojim je provela sedam godine prije rastave 2002. godine. Posljednjih deset godina sa svojim partnerom Johnnyjem Argentom živi na Havajima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina