Obavijesti

Show

Komentari 2

Ross je imao 'divlju' fudbalerku i nosio je naušnicu kao roker

Ross je imao 'divlju' fudbalerku i nosio je naušnicu kao roker
15

Iako je prošlo 14 godina od prikazivanja posljednje epizode serije 'Prijatelji', ona je i dalje prisutna. Nedavno je na jednom portalu izglasana za najbolji sitcom svih vremena

VIDEO

Serija 'Prijatelji' prikazivala se od 1994. do 2004., a zvijezde serije posljednje dvije sezone dobivale su milijun dolara (oko šest milijuna kuna) po epizodi. 

Otkad je završila posljednja, deseta sezona, glasine o ponovnom okupljanju cijele ekipe ne prestaju. Obožavatelji su se nedavno 'izbezumili' vidjevši trailer za dugometražni film 'Prijatelji'.

No ipak, radilo se o lažnoj najavi. Film bi se radio o ponovnom susretu šest prijatelja nakon što su izgubili kontakt na nekoliko godina. Najava je sastavljena od dijelova filmova i serija u kojima su zvijezde 'Prijatelja' glumile, a nekima je 'na prvu' djelovala stvarno. 

- Monica i Chandler su prekinuli, kao i Ross i Rachel, a Phoebe je liječnica?! Ja to neću gledati - jedan je od komentara. 

Stranica Ranker objavila je anketu za odabir najboljeg sitcoma u povijesti, a 'Prijatelji' su uvjerljivo pobijedili. 

 

The one where they all go back to high school

A post shared by Netflix US (@netflix) on

Netflix, na kojem su dostupne sve epizode 'Prijatelja', objavio je fotografije glavnih junaka serije iz njihovih srednjoškolskih dana. 

PA/Pixsell The 10th Annual Stuart House Benefit - West Hollywood, California. by Baxter Champions of Our Planet's Future Gala - Los Angeles
6
| Foto: PA/Pixsell

Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Matt LeBlanc (Joey), Courteney Cox (Monica), David Schwimmer (Ross) i Lisa Kudrow (Phoebe) vrlo su prepoznatljivi, čak i na fotografijama iz tinejdžerskih dana. Najviše pažnje privukao je 'Ross', čija je bujna kosa i jedna naušnica postala predmet 'rasprave'. 

- Trebao je istu tu frizuru imati u seriji - komentari su fanovi. 

Stara 'fotka' Jennifer Aniston također je pokazala glumičin 'stari nos', što je bila čak i šala u seriji. Prije nekoliko godina, šuškalo se, 'Rachel' se podvrgnula još jednoj operaciji kako bi joj brada bila 'uska'. Aniston operacije nije priznala, ali je rekla da je devedesetih išla na operaciju zbog devijacije septuma. 

Glumačka ekipa 'Prijatelja' posljednji je put bila na okupu 2016., na svečanosti posvećenoj producentu i režiseru NBC-a, Jamesu Burrowsu (77). Tamo su susreli ekipu serije 'Teorija velikog praska' koje je, po uzoru na zvijezde 'Prijatelja' tražila, i dobila, milijun dolara po epizodi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina