Obavijesti

Show

Komentari 37

Rozga: Huljić želi da idemo na Doru, voljela bih, ali se bojim...

Rozga: Huljić želi da idemo na Doru, voljela bih, ali se bojim...
9

Pjevačica je gostujući na televiziji Pink otkrila da će još razmisliti da li će pjevati na Dori. Misli da je to velik teret za pjevača jer se treba vratiti s dobrim rezultatom

VIDEO

Jelena Rozga u ponedjeljak je gostovala na televiziji Pink u emisiji 'Ami G show'. Voditelj ju je najavio kao pjevačicu čija je pjesma 'Bižuterija' na YouTubeu pregledana čak 10 milijuna puta.

- Može još nekoliko pjevačica, a poslije mogu samo porno zvijezde jer one uvijek imaju 10 milijuna klikova - rekao joj je voditelj nakon što ga je pitala da li u emisiju zove samo pjevačice koje na YouTubeu imaju toliki broj klikova.

- Nisam očekivala da će pjesma 'Bižuteterija' imati toliki uspjeh. Kad sam dobila pjesmu nekako sam se tome nadala. Bio je dobar tekst, žena, majka kraljica. Ali da nije bilo pjesama prije nje poput 'Gospe moja', 'Rodit ću ti kćer i sina', ne bi ni 'Bižuterija' napravila takvo ludilo. Presretna sam, još ne mogu vjerovati da se to sve meni događa - rekla je splitska pjevačica. 

'Ovo ljeto sam imala 38 koncerata u dva mjeseca'

Na voditeljevu opasku da su Severina i ona 'rame uz rame' što se tiče popularnosti, Rozga se našalila da i Severina ima 170 centimetara poput nje. Dodala je da su u super odnosima i sebe opisala osobom koja se u nikog ne dira i nije ljubomorna.

- Hvalu Bogu dobro radim. Ovo ljeto sam imala 38 koncerata u dva mjeseca - rekla je Rozga koja će 11. studenog pjevati u Sava centru u Beogradu.

S obzirom da je nekada plesala balet, voditelj ju je nagovarao da napravi špagu u emisiji, ali nije htjela zbog uske haljine koju je odjenula. 

'Uvijek sam maštala da sama punim velike dvorane'

- U Magazinu sam bila deset i pol godina. Bilo mi je lijepo, nismo se svađali iako su to neki pisali. Htjela sam probati sama, uvijek sam maštala da sama punim velike dvorane. Na početku je bilo užasno teško, mislila sam da svi znaju neke moje pjesme. Na mom prvom koncertu bilo je stotinjak ljudi, ali stisla sam zube i rekla ja to želim i mogu i evo uspjela sam - rekla je pjevačica.

Otkrila je da joj je dečko nekoliko godina mlađi od nje, no nije željela reći čime se bavi.

'Udala bih se za jedno tri, četiri godine, sada su mi prioritet posao i glazba'

  - Teško me muškarac može pratiti. Neću se još udati, prioritet su mi posao i glazba. Udala bih se za jedno tri, četiri  godine. Još bi malo pjevala i družila se s vama - rekla je Rozga.

Okrila je da ju je Tonči Huljić pozvao da idu na Doru iako ona nije baš zainteresirana za tu ideju.

- Nemam sad volje, lijena sam. Velik je to teret za pjevača, treba se vratiti s dobrim rezultatom. Zamisli da ne prođem ni u finale. Voljela bih to doživjeti, ali se nekako bojim, bojim se da bi me stres pojeo. Još ću razmisliti, vidjet ćemo ako bude dobra pjesma - rekla je Rozga koja je dosad osam puta nastupila na Dori. 

'Manijak je umislio da sam njegova cura i da ćemo biti najsretniji na svijetu'

Dotaknula se i afere s manijakom koji ju je proganjao ispred stana u kojem živi u Splitu.

- Bilo je grozno, to traje od drugog mjeseca. On je često dolazio ispred mojih vrata, umislio je da sam ja njegova cura, da mora biti sa mnom i da ćemo biti najsretniji na svijetu. Prepala sam se i prijavila ga policiji. Dolazio je često, sreća da imam video nadzor pa sam vidjela da je to on- rekla je Rozga koja nakon što je muškarac ispitan i pušten iz policije nije bila u Splitu pa ne zna da li opet 'dežura' ispred njezinog stana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane