Show

Komentari 189

Rozga je zapjevala u potpuno prozirnoj haljini u 'X Factoru'

Rozga je zapjevala u potpuno prozirnoj haljini u 'X Factoru'

U studenom 2012. Rihanna je u 'X Factoru' pjevala dok je po njoj 'padala kiša'. Istu 'foru', također u 'X Factoru', sad je 'isfurala' Jelena. Obje su kopirale Destiny's Child

Bit showa 'X Factor' je pronaći natjecatelja ili natjecateljicu koja ima nešto posebno, nešto po čemu je potpuno drugačiji i poseban i izvrstan u usporedbi sa svima drugima. Jelena Rozga (36) pjevala je u 'X Factoru Adria' i natjecateljima pokazala po čemu je to ona posebna. 

Prvo je pjevala 'Nirvanu'. Na bini se pojavila u potpuno prozirnoj bijeloj haljini ispod koje je imala body. Društvene mreže preplavili su komentari da je zaboravila haljinu, da je došla u negližeu, da je outfit stalno povlačila prema dolje da pokrije stražnjicu...

Nakon Rozge, u dugačkoj haljini od crvenog satena Doris Dragović otpjevala je 'Mariju Magdalenu'.

Drugi put kad je došla na pozornicu, Rozga je igrala na iste karte kao i prvi put - golotinja i provokativnost su najvažniji, sve ostalo je nevažno. Pojavila se u zlatnoj haljinici i pjevala 'Cirkus'. Tijekom pjesme po njoj je počela 'padati kiša' pa ne samo da joj se haljina namočila, već je pokazala i da je totalno neoriginalna. 

Naime, u studenom 2012. identičan performans s kišom u američkom 'X Factoru' imala je Rihanna (25). A da ni ona nije originalna govori to da su kišu na pozornici još 2005. u Atlanti 'isfurale' cure iz Destiny's Childa.

Najčitaniji članci