Show

Komentari 8

Rozga: 'Ma ja i dan-danas pred svaki svoj koncert imam tremu'

Rozga: 'Ma ja i dan-danas pred svaki svoj koncert imam tremu'

Jer znam da ću izaći pred publiku, a želim da nam na mom koncertu bude lipo, da svi zajedno pjevamo, da se zabavimo, govori Jelena koja je tremu imala i u jesen 1995., pred prvi susret s Tončijem Huljićem

Pjevačica Jelena Rozga (43) nedavno je proslavila 25 godina godina karijere, a sada se u razgovoru za Jutarnji list prisjetila svojih početaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja sam vjerovala u sebe, ali na početku nije bilo lako. Nikad neću zaboraviti kako smo Pero Kozomara i ja nastupali u nekom klubu pred doslovno pet gostiju i konobarima. Što sam napravila kada sam vidjela koliko ljudi mi je došlo na taj moj jedan od prvih solističkih koncerata? Ništa, popela sam se na binu, počela pjevati, a nakon dva sata svi smo htjeli 'još' - ispričala je za Jutarnji list.

Na Melodijama hrvatskog Jadrana s Magazinom je pjevala 'Suze biserne' i tada je, kaže, imala tremu.

- Jer sam nastupala pred svojim Splićanima, na Zvončacu. Ma, ja i dan-danas pred svaki svoj koncert imam tu tremu, odnosno uzbuđenje jer znam da ću izaći pred publiku, a želim da nam na mom koncertu bude lipo, da svi zajedno pjevamo, da se zabavimo - poručila je.

A tremu je imala i u jesen 1995., pred prvi susret s Tončijem Huljićem (59). Mlada splitska balerina maštala je kao dijete o tome da jednog dana bude pjevačica Magazina pa kad je njezina mama odlučila ispuniti kćerinu želju i dogovoriti joj susret s Huljićem, dogodile su se dvije stvari.

- Jedna dobra, druga loša. Što se ove loše tiče, noge su mi se, kako se kaže, odsjekle pri pomisli da ću pjevati pred Tončijem, no dobro je bilo to što sam ja odrastala na pjesmama koje su pjevale Ljilja i Danijela i što sam znala baš sve tekstove i sve melodije - ispričala je Rozga.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S JELENOM ROZGOM:

Najčitaniji članci