Obavijesti

Show

Komentari 2

Rozga slavi 25 godina na sceni, prisjetila se svog prvog nastupa

Rozga slavi 25 godina na sceni, prisjetila se svog prvog nastupa
7

Splićanka je otvoreno pričala o tome kako je maštala o profesionalnoj karijeri, ali kao plesačica, s obzirom na to da se godinama bavila plesom. To joj je poslužilo u glazbenoj karijeri, koju kaže, ne bi mijenjala

Pjevačica Jelena Rozga (43) proslavila je 25 godina na sceni. Taj podatak objavila je na svom Instagram profilu uz video s njezinog nastupa na Dori s pjesmom 'Aha'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Mojih prvih 25 godina. Kada sam prvi put na današnji dan uzela mikrofon u ruke nisam bila svjesna kakva me budućnost čeka. Bilo je svega, uspona, padova, sreće, razočaranja, puno lijepih i onih malo manje lijepih stvari... - napisala je Splićanka. 

Bez obzira na sve, istaknula je da bi išla istim putem i kad bi mogla sve ispočetka. To je, zaključuju njezini pratitelji, znak koliko voli ono čime se bavi.  

- Jer onaj osjećaj koji imam kad sam na bini, onaj minut srca mog, kada ginem i kada su dani bez broja, najsretnija sam na svijetu! Hvala vam svima što ste mi svih ovih godina bili najveća podrška. Puno vas volim! - dodala je.

Rozga se javila Orsag nakon nastupa: 'Bila si pravi tsunami'
Rozga se javila Orsag nakon nastupa: 'Bila si pravi tsunami'

Glazbenu karijeru Jelena je započela u Magazinu 1996., a deset godina kasnije odlučila se samostalno okišati na domaćoj sceni pa je od 2006. u solo vodama. 

Zagreb: Druženje s Jelenom Rozgom u novom klubu Mint