Obavijesti

Show

Komentari 26

Rozgu je u karanteni opsjedao fan: 'Bilo me je strah i po danu'

Rozgu je u karanteni opsjedao fan: 'Bilo me je strah i po danu'
6

Pjevačica je nakon četiri mjeseca imala prvi koncert. Uzbuđena je i veseli se novim snimanjima. Za vrijeme karantene uživala je sa svojom obitelji, ali ju je zadesilo neugodno iskustvo

VIDEO

To su bila najduža četiri mjeseca u mojem životu. Jako sam uzbuđena i sretna, puno je emocija pomiješanih u mojoj glavi, rekla je pjevačica Jelena Rozga (42) u razgovoru za RTL Exkluziv. Naime, Splićanka je imala prvi koncert nakon što to nekoliko mjeseci nije bilo moguće zbog pandemije korona virusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S JELENOM ROZGOM

Pokretanje videa...

06:15

Ali nije gubila vrijeme niti u izolaciji. Za svoje obožavatelje u karanteni je pripremala online koncerte. Bila je u rodnom Splitu, a pohvalila se kako je uživala u maminoj kuhinji. Družila se s obitelji, no priznaje kako je neko vrijeme bila u velikom strahu. Jelenu je u karanteni opsjedao nepoznati obožavatelj.

- Bilo me strah čak i po danu. Morala sam izaći kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa tko voli živjeti u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osjećaj - ispričala je pjevačica koja je prije nekoliko godina doživjela jednaku situaciju. Tada ju je opsjedao jedan splitski poštar, zbog čega je potražila i pomoć policije. 

Rozga tvrdi kako na ljubavnom planu nema ništa novo, a trenutačno je posvećena karijeri. Čekaju je brojni odlasci u studio i snimanje pjesama. Osvrnula se i na prošle hitove te priznaje kako jednu pjesmu, da može vratiti vrijeme, nikada ne bi otpjevala.

- Ta pjesma o kojoj pričam zove se 'Obožavam'. Ništa se bitno nije promijenilo, ali moglo je biti bez nje - kaže Jelena.

O odmoru trenutačno ne razmišlja, jer, kako kaže, odmorila se za vrijeme karantene. 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin