Show

Komentari 45

Zamijenili su kandidate usred snimanja? Publika: To nisu iste noge! Batinić je došla naknadno

Zamijenili su kandidate usred snimanja? Publika: To nisu iste noge! Batinić je došla naknadno

Noge koje smo gledali u početnim emisijama nisu iste kao Marijanine. Promijenila je i tip pjesama koje je pjevala, pisali su gledatelji koji su uvjereni da se voditeljica nije nalazila ispod maske od početka showa

Popularni show 'Masked Singer' u subotu je napustila još jedna maska - Licitarsko Srce koje je gledatelje osvojilo ne samo glasom, već i dugim nogama kojima su pripisali titulu najboljih u Hrvatskoj. Ispod maske se nalazila Marijana Batinić (41), a pojedini gledatelji sumnjaju da se voditeljica showu priključila naknadno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, na stranici Forum.hr se pojavila informacija kako je produkcija emisije prije nekoliko tjedana uoči snimanja imala problema s jednim od kandidata pod maskama te mu je hitno morala naći zamjenu.

Tko je stvorio problem zasad nije poznato, no forumaši su uvjereni kako se radi o osobi koja je prve tri emisije bila u 'koži' Licitarskog Srca. U tim emisijama, kažu, noge osobe koja se skrivala pod maskom Licitarskog Srca vidljivo su drugačije od Marijaninih.

Gledatelji pišu i kako je Licitarsko srce u prvim epizodama zvučalo drugačije te kako je kasnije odjednom poprimilo boju glasu kakvu ima Marijana.

- Glas u prvoj i trećoj epizodi doslovno nema veze s Batinićkom - glasio je jedan od komentara.

- Prije tjedan, dva sam baš slušao stare nastupe Srca i ja se šokirao koliko je drugačije pjevala. Ne kažem da ne može Batinićka tako pjevati, ali stvarno nije imala tako svjetliji glas i energičniji. Naglo je promijenila i tip pjesama koje pjeva - nastavili su gledatelji.

- Marijanin story jučer objavljen: Snimaju se nešto Zigman i Marijana u garderobi. Na vrhu početka storyja piše 'Ovako je sve počelo'. I kaže Marijana Zigmanu: 'Ajde pusti mi pjesmu Moja posljednja i prva ljubavi, molim te, to mi je prvi nastup.' Pa čekaj nije prvi nego treći-četvrti. I dalje im ne vjerujem koliko god željeli sve ispeglati - zaključili su gledatelji popularnog showa.

POGLEDAJTE VIDEO S LANOM IZ 'NE DAJ SE NINA': 

Najčitaniji članci