Obavijesti

Show

Komentari 4

Rubi: Počela sam konobariti sa 14, samo da postanem glumica

Rubi: Počela sam konobariti sa 14, samo da postanem glumica
10

Barbarin život svakako je imao uspone i padove. Kad je imala tri godine njezini roditelji su se razveli te se iz Urugvaja preselila u Meksiko. Rano je počela raditi. S 14 godina je konobarila u kafiću

VIDEO

Urugvajsko-meksička glumica Barbara Mori (41) nekad je bila zvijezda serije „Rubi“, a sad živi posve drukčijim, mirnijim životom. Prošlo je 15 godina od završetka snimanja serije u kojoj je Barbara svakodnevno ljutila fanove i tumačila siromašnu, lijepu djevojku čiji je jedini cilj postati bogata. Sad više ne glumi u sapunicama i njezin život je daleko od reflektora i paparazza. Ipak, kako pišu meksički mediji, Barbara je i dalje „upletena“ u glumački svijet. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:33

Snima seriju pod nazivom „Pregovarač“ koja bi se trebala emitirati iduće godine. Također, napisala je scenarij za film koji će imati njezinu biografsku notu.

- Napisala sam scenarij na temelju onoga što sam doživjela u djetinjstvu. Nije mi bilo lako, bilo je i nasilja. Izgubila sam majku, otac je preuzeo brigu o meni, bilo je jako komplicirano. To su sjećanja koja vas obilježavaju, životna iskustva s kojima se morate nositi jer su tu i dio su vaše prošlosti te su vas na neki način oblikovali – objasnila je Mori, ali još nije otkrila detalje o filmu koji namjerava snimiti.

Barbarin život svakako je imao uspone i padove. Kad je imala tri godine njezini roditelji su se razveli te se iz Urugvaja preselila u Meksiko. Rano je počela raditi. S 14 godina je konobarila u kafiću, a tad ju je modni dizajner Marcos Toledo pozvao da radi kod njega kao model.

- Konobarila sam, radila kao hostesa, a sve s jednom svrhom – da napredujem koliko god mogu – nedavno je rekla Mori. Vrlo brzo nakon manekenskog angažmana uslijedile su uloge u telenovelama, potom i filmovima, ali zasigurno joj je jedna od najznačajnijih uloga u „Rubi“. Rubi je, naime, priča o mladoj i ambicioznoj djevojci koja koristi svoju ljepotu da se probije i ostvari financijsku dobit i bolji društveni status. Iako na životnom putu upozna ljubav svog života u liku siromašnog Alejandra, odlučuje svojoj prijateljici Maribel preoteti njenog bogatog dečka Hectora. Rubi tako napušta prijateljicu i udaje se zbog novca, ali uz moć i dizajnerske krpice, za Rubi i Hectora dolaze nesretna vremena. Originalna priča o Rubi zapravo je uspješni roman autorice Yolande Vargas Dulce. Prva verzija sapunice snimljena je početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ali najpopularnija verzija definitivno je ona iz 2004. godine u kojoj je glumila Mori.

Barbara je pokazala da ima i poduzetničkog duha kad je kreirala vlastitu liniju donjeg rublja, a novac je dala u dobrotvorne svrhe, prvenstveno je uložila borbu protiv raka. I sama se borila protiv zloćudne bolesti, a indijska redateljica Namrata Singh Gujral snimila je dokumentarac o raku u kojem se pojavila i Barbara Mori.

- Jako je teško izgovoriti: 'Da, imala sam rak'. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje – rekla je tad Mori.

Barbara iza sebe ima dva braka. Od 1996. je bila s pjevačem i glumcem Sergijem Mayerom (53), a nakon rođenja sina Sergija 1998., par se vrlo brzo razveo. Prije tri godine udala se za igrača bejzbola Kennetha Raya Sigmana (30), ali nije ni to potrajalo. Iste te godine njezin sin Sergio (21) dobio je kćer Milu (3), a Barbara je s 38 godina postala baka.

Kites Premiere - London

Barbara je u ulozi Rubi zaludjela svijet, a sad, 15 godina nakon, nova glumica dobila je priliku postati popularna upravo po istoj ulozi. Snima se nova verzija popularne serije, a Rubi tumači glumica Camila Sodi (33) koju ovih dana svi uspoređuju s Mori. Sapunica bi se trebala premijerno prikazati ovog studenog. Iako je Barbara jednom prilikom rekla da je „Rubi“ jedan od najnevjerojatnijih projekata na kojima je radila, a da imaju veze s televizijom, ipak nije fan „remakea“ bilo koje serije.

- Projekt mi je dao puno i znam da su svi priželjkivali drugi dio. Ja nisam ljubitelj toga, mislim da bi bilo manje uspješno – rekla je Barbara koja je odbila sudjelovati u novoj verziji serije koja ju je proslavila. Ipak, poželjela sreću svojoj „dvojnici“, Camili.

- Želim Camili puno uspjeha jer mi se čini kao sjajna glumica. Volim ju i nadam se da će sve dobro proći – rekla je Barbara ljetos. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin