Obavijesti

Show

Komentari 187

Rudan se rastaje samo nekoliko dana nakon navodne svadbe s mlađim: 'Ovo će skupo koštati!'

Rudan se rastaje samo nekoliko dana nakon navodne svadbe s mlađim: 'Ovo će skupo koštati!'

Krajem lipnja Vedrana je podijelila fotografiju prstena, za kojeg je na blogu napisala kako je njezin vjenčani te je pojasnila sve detalje svadbe sa 16 godina mlađim muškarcem u Opatiji. Čini se da idila nije dugo potrajala, ako je idile ikada i bilo...

Tek nekoliko dana nakon što je iznenadila javnost objavom navodnog vjenčanja s 16 godina mlađim muškarcem, Vedrana Rudan (71) ponovno je zbunila javnost.

Na blogu u svom tekstu pod naslovom 'Moj treći razvod' objavila je da se ponovno razvodi.

- A sve je bilo na našoj strani. Ja sam imala lovu i željela njega, on je želio mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par. Razvod će biti skup k’o miksana jaja svetog Petra. Biskup mi je rekao da Crkvi moram pokloniti svoj teren iznad Mošćeničke Drage, na njemu izgraditi kapelicu od sto i pedeset kvadrata i parkiralište za sedamdeset auta - piše Rudan, a mnogi se pitaju je li uopće riječ o istini ili o bujnoj mašti spisateljice, koja se odlučila malo našaliti s onima koji je čitaju. 

- Moj se budući bivši muž zove Vito, u osobnoj mu piše Vito Benvenutto. Neki su mi prijatelji zamjerali što sam se udala za Talijana, to je bilo prije ovog nogometnog prvenstva. Ne vole Talijane jer na granici zajebavaju zbog PCR-a. 'Udajem se iz ljubavi, ostavite me na miru, nije bitno odakle je tko, svi smo crveni ispod kože, glavno da je dobar čovjek. 'Branila sam zločinca iz dubine srca svog. A onda… - nastavlja dalje književnica.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Otkrila je da je pravo ime muža Živorad Petrović, a kći mu se zove Živka Petrović ex Pavelić.

-  Živorad jeb*** Vito je plakao, ja sam jedva izgovarala: 'Izdajico! Ubojico! Ja sam ponosna Hrvatica. Mnogo toga mogu podnijeti. Gledam predsjednika fašistu na drogama širokoga spektra, gledam premijera zaštitnika ubojica i kriminalaca svih vrsta, gledam kako moji Hrvati i Hrvatice sve to hrabro podnose i još hrabrije šute, ali…Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?! - završila je objavu.

Šeks inspirirao Vedranu Rudan: 'Ako on može u toj dobi pronaći ljubav, valjda onda mogu i ja!'
Šeks inspirirao Vedranu Rudan: 'Ako on može u toj dobi pronaći ljubav, valjda onda mogu i ja!'

Rudan je krajem lipnja podijelila fotografiju navodnog vjenčanog prstena te je na blogu objasnila detalje svog vjenčanja u Opatiji.