Obavijesti

Show

Komentari 86

Rupić: Gorane srami se jer ne reagiraš na ove napade!

Rupić: Gorane srami se jer ne reagiraš na ove napade!
3

Goran i Ivana čuvaju poruke Mirele Rupić, ali ne žele ih dati medijima već ih misle pustiti Lani kako bi joj pokazali što se događalo i kakva joj je majka

VIDEO

Sugrađanka Šibenčanke Mirele Rupić (37) tvrdi da je Višnjićeva supruga Ivana (38) najvjerojatnije svoju bebu izgubila zbog stresa prouzrokovanog “telefonskim terorom” Mirele Rupić krajem 2006. Navodno potaknuta Mirelinim izjavama, tjedniku Story anonimna prijateljica iznijela je svoju istinu o slučaju. Otkriva kako Goran (36) i Ivana čuvaju snimke Mirelinih poziva kako bi ih pustili Lani (1) kad odraste i pokazali joj istinu o tome što se događalo te joj otkrili kakva je njena majka. Mirela je Gorana prvi put navodno nazvala 18. rujna 2006. i rekla mu da je trudna, ali kako ne želi pobaciti jer je to već jednom učinila. Goran je , kaže prijateljica, sve isti dan ispričao Ivani, koja je zatražila da tajno sluša svaki njegov sljedeći razgovor s Mirelom kako bi vidjela da joj suprug govori istinu. Tako se uvjerila da je njihova avantura bila za jednu noć i ostala je uz njega. Goranov najbolji prijatelj iz Šibenika ispričao je kako je glumac zatražio od Mirele da dođe u Ameriku napraviti DNK analizu. Ona na to nije pristala. Da bi izbjegao još veći skandal, Goran se sa suprugom dogovorio dijete priznati bez analize iako su ga prijatelji obavijestili kako se Mirela to ljeto viđala s nepoznatim muškarcem.
Glumac je nakon afere navodno preko prijatelja došao do Mirelina broja i ispričao joj se jer je bio pijan i nesvjestan svojih postupaka. Rekao je i da mu je žao što se to dogodilo jer on voli svoju ženu. Mireli je nakon što je rodila, kaže prijatelj, predložio da uzme dijete k sebi kako bi je zaštitio od svega. Ivana nije htjela komentirati navode jer su ružne stvari iza nje.
Mirela Rupić izjavila je kako joj je doslovno pozlilo nakon što je vidjela za što je optužuje bračni par Višnjić.
- Gorana može biti sram što ne reagira na napade na mene i Lanu - rekla je Mirela Rupić, razočarana Goranovom reakcijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine