Show

Komentari 128

Ruska influencerica Marina preminula tijekom estetske operacije nosa u elitnoj klinici

Ruska influencerica Marina preminula tijekom estetske operacije nosa u elitnoj klinici

Mlada influencerica je operacijom koja stoji oko 4000 funti htjela ispraviti nepravilan oblik nosa. Tijekom zahvata naglo joj je porasla temperatura što je vjerojatno bila reakcija na anestetik

Ruska poduzetnica i influencerica Marina Lebedeva (31) preminula je tijekom operacije nosa u elitnoj ruskoj klinici Artibeaut u St. Petersburgu, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je osoblje privatne bolnice shvatilo da je Marina u opasnosti, odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je nedugo nakon poziva došla na mjesto događaja, Unatoč svim naporima medicinskog osoblja da spase mladi život, Marina je preminula.

- Doktori su još uvijek u šoku, tvrde kako se ovakav scenario dogodi jednom u milijun operacija - piše u izvješću.

Marina Lebedeva, 31, died during a plastic surgery on her nose in a clinic in St Petersburg, Russia, on August 25, 2021.

Video zapis koji je snimio operaciju i objavio RenTV poslužit će kao dokaz. U St. Petersburgu pokrenut je kazneni slučaj zbog liječničkog nemara, a kirurzima prijeti kazna do šest godina zatvora ako budu osuđeni. Uzrok smrti 31-godišnjakinje i dalje se istražuje, ali se pretpostavlja da je influencerica dobila alergijsku reakciju na anesteziju. 

Surveillance footage shows Marina Lebedeva in the operation theatre. Marina Lebedeva, 31, died during a plastic surgery on her nose in a clinic in St Petersburg, Russia, on August 25, 2021.

Nakon što je saznao za tragičnu smrt Marinin suprug odmah se vratio sa službenog puta i preuzeo brigu oko njihovog malodobnog sina. 

Ravnatelj klinike, Alexander Efremov, rekao je medijima da je pacijentica prije operacije nosa prošla nekoliko testova, koje su izvršili visokokvalificirani liječnici. U izvještajima iz bolnice stoji da se vjeruje da je do smrti dovelo njezino genetsko stanje. 

- Provest će se sudsko-medicinski pregled, ali mogu reći da smo operaciju izvršili prema svim normalnim standardima- rekao je Efremov te naglasio da se dogodilo bilo kakvo kršenje liječničkih standarda da bi to bio prvi takav slučaj. Policija i dalje nastoji utvrditi sve okolnosti smrti koja je šokirala cijeli svijet.