Obavijesti

Show

Komentari 38

Ruski milijarder s jahtom od tri milijarde kn stigao u Dubrovnik

Ruski milijarder s jahtom od tri milijarde kn stigao u Dubrovnik
8

Jahta ima panoramsku podvodnu kupolu pa se s nje može promatrati morsko dno. Također, jahta prima 14 putnika o kojima brine četrdesetak članova posade. Krajem kolovoza snimljena je oko Sardinije

U Dubrovnik je uplovila jahta 'A' ruskog milijardera Andreja Meljničenka (47). Nije poznato je li stigao sa suprugom, nekadašnjom manekenkom Aleksandrom Meljničenko (42), kojoj je navodno ovu jahtu prije dvije i pol godine poklonio povodom rođenja drugog djeteta.

Dubrovnik: Superluksuzna jahta A usidrena kraj Lokruma

Jahta je dizajnirana 2015. od francuskog dizajnera Philippea Starcka (70), dugačka je 143 metra, ima osam katova, a vrijedna je oko tri milijarde kuna. Navodno ima panoramsku podvodnu kupolu pa se s jahte može promatrati morsko dno. Također, jahta prima 14 putnika o kojima brine četrdesetak članova posade. Krajem kolovoza snimljena je oko Sardinije, a sad su doplovili do Dubrovnika.

Dubrovnik: Superluksuzna jahta A usidrena kraj Lokruma

Aleksandra Meljničenko inače je dobra prijateljica s pjevačicom Ninom Badrić (47), koja je nekoliko puta boravila na ovoj jahti. Nina je više puta na Instagramu objavljivala fotografije s luksuznog putovanja, poput onog na okotu Necker na Karibima.

Prije udaje za ruskog milijardera Aleksandra je živjela u Srbiji. S 15 godina postala je manekenka, a potom je sa svojim prijateljicama osnovala modnu grupu 'Models'. Andreja je upoznala 2003. na jugu Francuske, a dvije godine kasnije su se vjenčali.

Andrej Meljničenko 97. je bogataš na Forbesovoj svjetskoj listi milijardera.

Pokretanje videa ...