Obavijesti

Show

Komentari 9

S. Boyle traži muškarca svog života: Još nisam našla ljubav

S. Boyle traži muškarca svog života: Još nisam našla ljubav
4

Pjevačica je prvi put progovorila o svom ljubavnom životu. Unatoč slavi i novcu Susan je još u potrazi za nekim s kim će dijeliti život i tko će je paziti i štititi

VIDEO

Nakon što se proslavila nastupom u britanskom showu 'Britain's Got Talent' u kojem je otpjevala pjesmu 'I Dreamed A Dream', pjevačica je ostvarila sve snove osim jednog - još se nije zaljubila. Susan Boyle (50) 2009. godine šokirala je gledatelje nakon što je u showu priznala da se nikada u životu nije poljubila. Nakon showa je prodala 14 milijuna albuma diljem svijeta i počela živjeti načinom života o kojem je nekada mogla jedino sanjati. Milijunašica je u intervjuu za britanski Sun prvi put progovorila o svom ljubavnom životu i priznala da je unatoč svemu još u potrazi za dečkom.

- Svima nama se sviđa ideja da dijelimo svoj život s nekim tko će nas štiti i paziti na nas. Takve posebne osobe već dugo nema u mom životu - rekla je Susan.

Dodala je da joj se nekoliko muškaraca ponudilo tako što su joj poslali pisma.

- Napisali su da su vidjeli moj video na YouTubeu i da misle da im se sviđam jer su i oni sami i htjeli bi imati nekog - rekla je pjevačica.

Nakon što je vidjela njihove fotografije nisu joj se pretjerano svidjeli, a za oko joj je zapeo jedino zauzeti Donny Osmond (53).

- Donny je došao u moj hotel i na vratima se pojavio s tamnocrvenim ružama - otkrila je Susan pričajući o američkom plesaču, glumcu i glazbeniku čija ju je gesta oduševila.

Bivša volonterka u crkvi, najmlađa od devetoro djece u obitelji, imala je samo jednog dečka dok je bila u dvadesetima no tijekom veze duge sedam tjedana par se nije ni poljubio. Nakon što joj je 2007., u 92. godini, umrla majka Bridget, Susan se potpuno povukla u osamu svog doma. Pjevačica će uskoro izdati treći album 'Someone To Watch Over Me' u kojem pjeva o posebnoj osobi koju bi voljela upoznati. Još živi u majčinoj kući u Blackburnu unatoč tome što je kupila novu. Uživa u pjevanju i snimanju albuma i kaže da se više ne osjeća osamljeno i izolirano kao nekada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni