Obavijesti

Show

Komentari 15

S ceste na Splitski festival: Krešimir Baričević ostvario san

TEŽAK ŽIVOT Pobjednik showa “Nikad nije kasno” Krešimir Baričević pjeva baladu koju mu je napisao bračni par Huljić o njegovom životu i supruzi. Ona je preminula od karcinoma

VIDEO

Ja sam srce bacio u staro željezo, s tobom otišlo je sve što mi je najvažnije, dio je refrena ljubavne balade, koju je za Krešimira Baričevića (53) napisala Vjekoslava Huljić (54). Autor glazbe pjesme 'Naći ću svoj mir', s kojom pobjednik showa 'Nikad nije kasno' nastupa na Splitskom festivalu, je Tonči Huljić (55), koji je bio šef žirija showa. On je i otkrio Krešimira dok je svirao gitaru u splitskoj Marmontovoj ulici i pozvao ga u show. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:11

Pola sata ga je nagovarao da dođe na audiciju, a Krešimir je na kraju pobijedio i osvojio 50.000 kuna, kao i pjesmu Tončija Huljića, čija je i bila ideja da Krešimir ide na Splitski festival. Pjesma govori o Krešimirovom životnom putu i njegovoj supruzi, koja je prije tri godine preminula od posljedica karcinoma dojke.

- Očekivanja na Splitskom festivalu skoro su pa nikakva. Što bude, bit će. Samo pojavljivanje na Prokurativama je velika stvar - kaže Krešimir. Skromni ulični svirač, koji je dao otkaz u državnoj firmi kako bi nastupao na cesti jer ga to veseli, zasad ne zna kakav će mu biti scenski nastup.

kresimir_baricevic

- Namjerno neću ništa pitati Tončija i gnjaviti ga jer znam da je zauzet. Hvala mu na strpljenju, on će mi sve reći kad dođe vrijeme - kaže Krešimir. Nakon pobjede u showu vratio se sviranju na cesti.

- Većina ljudi me prepoznala. Govorili su mi da su navijali za mene i da su plakali zbog moje sudbine. To su bile riječi skoro svih što je stvarno nevjerojatno - kaže Krešimir. Dio osvojenih 50.000 kuna u showu podijelio je prijateljima, poznanicima i rodbini.

- Nisam gledao koliko tko ima novca već samo ih samo htio darivati. Još ću nekima dati jer nisam uspio doći do svih - zaključio je. Baričević je samohrani otac kćeri Tee (17), koja podržava oca.

Kći Tea ponosna je na Krešimira

Baričević je dao otkaz nakon 22 godine u državnoj tvrtki kako bi bio ulični svirač. Nakon pobjede u showu vratio se na cestu. Krešimir je u showu osvojio 50.000 kuna koje je podijelio prijateljima, poznanicima i obitelji. s nastupom se ne opterećuje, radije uzme gitaru i svira na ulici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...