Obavijesti

Show

Komentari 5

S. Marić: Prestar sam da naganjam djevojke po Zrću

S. Marić: Prestar sam da naganjam djevojke po Zrću
8

Nogometaš bi htio brak i djecu. Trentačno uživa u čarima Novalje. Tamo se zabavlja Rene Bitorajac sa suprugom Anom kao i bivši supružnici Đuzel

VIDEO

Vaše djevojke su divne, more prekrasno i uživam u odličnoj atmosferi, rekao je nizozemski DJ Armin Van Buuren (33). Iako oduševljen Hrvaticama, glazbenik ih je samo mogao promatrati jer se prošle godine u rujnu nakon devet godine veze oženio s Erikom van Thiel. Producenta elektronske glazbe došao je na novaljsku plažu Zrće poslušati i Silvio Marić (35).
- Nogometaši ne slušaju samo narodnjake, ja volim elektronsku galzbu i ovo mi je omiljeni DJ. U klubu Papaya je uvijek dobra atmosfera i zato se volim doći zabavljati - rekao nam je bivši nogometaš. Prije dvije godine bio je u vezi s Lanom Banely, a kasnije s manekenkom Reom Matas. No, Silvio je sada sam.
- Nemam djevojku, ali mislim da je neću tu ni naći. Ostario sam, nisam više za lov na komade - smije se Marić. Nada se da će uskoro doći ona prava jer bi se volio oženiti i imat djecu.
- Prije sam tražio savršenu, ali sada mi je bitno samo da je spontana i priodna - dodao je. U klubu se zabavljao Rene Bitorajac (38) sa suprugom Anom. Sina Gabrijela (4) i jednogodišnju kćer Larisu u njihovoj vikendici u centru Novalje čuvala je baka dok su se oni zabavljali.
- Kupili smo kuću i zadnje četiri godine tu ljetujemo. Ana i ja volimo se isplesati, ali već za vikend idem na snimanje Supertalenta - kaže glumac. Na jesen će s Tarikom Filipovićem raditi predstavu u kazalištu Kerempuh.
- Prvi put Tarik i ja ćemo sami glumiti u predstavi. Uz to, otvaram i glumačku školu za djecu - otkrio nam je Rene, koji je prije nekoliko mjeseci otvorio i dječju igraonicu. HTV-ov voditelj i urednik Ivica Đuzel došao se zabavljati s bivšom suprugom Anitom Kolovrat. Rastali su se prije osam mjeseci, no kažu da su u dobrim odnosima. Ipak, Ivica se nije htio fotografirati sa bivšom suprugom jer kaže onda će se opet pokrenuti glasine da su se opet vjenčali i svi će ispitivati o njihovom odnosu. Anita se cijelu večer zabavljala s modnim dvojcem Elfs koji joj šivaju haljine za skorašnju turneju po Hrvatskoj, Grčkoj i Španjolskoj. Uskoro ide snimati spot u Njemačku s, kako kaže, navodnim dečkom.
- Smješno mi je kako me sa svakim muškarcima povezuju, a to su mi poslovni suradanici - dodala je Anita. Ivan Dražić Dragi (28) iz grupe Connect zabavljao se bez ostalih članova. Uskoro će svi na krstarenje Jadranom, a onda u Zagreb raditi na trećem albumu. S njim nije bila njegova djevojka.
- U vezi sam sedam godina tako da bi se kroz godinu dana mogao ženiti - smije se reper. Dodajući da neće biti klasično, već nešto ludo s DJ-ima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge