Obavijesti

Show

Komentari 38

Sa sjednice na špicu: Modna parada iz naših saborskih klupa

Sa sjednice na špicu: Modna parada iz naših saborskih klupa
7

U ljeto smo odavno zagazili, pa je i u Saboru postalo vruće, o čemu svjedoče, u najmanju ruku, hrabri outfiti za kojima su posegnule naše odvažne zastupnice

VIDEO

U živopisnim stylinzima prednjači mostovka Ivana Ninčević Lesandrić, koja je nedavno odabrala plavi outfit u kojem, kaže modni stilist Neven Ciganović, izgleda kao Štrumpfeta. Upotpunila ga je torbicom zlatne boje i plavim šlapicama u istom tonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

U drugom izdanju moglo je se vidjeti u haljini u stilu Aleksandre Dojčinović, s prepoznatljivim volanima, i s opet istom zlatnom torbicom, koja joj je, čini se, omiljena, kao i šlapice, koje su u drugoj kombinaciji bile crne.

- Ova zastupnica definitivno ne pravi razliku između poslovnog i casual looka jer očito odmah nakon zasjedanja u Saboru trči, a to potvrđuju i ove lakohodne šlapice na nogama, na minglanje po zagrebačkoj špici. Jedino bih joj predložio da u Saboru više izlaže nego da samo sjedi u saborskoj klupi kako bi joj ovi ‘šminkerski’ outfiti ostali nepogužvani za špicu – kaže Ciganović.

HNS-ovka Marija Puh odlučila se za crveno-crni outfit, koji je upotpunila klasičnom torbom.

- Ovo je već tipična saborska uniforma ženske pridošlice u parlamentu. Ono, kao, ‘moram izgledati poslovno, a opet ženstveno’. Sako daje taj poslovni dojam, a saborski minjak (to su ove suknje što samo otkrivaju koljena) ipak je jedan od aduta kojim smekšavaju kolege u sabornici. Iako kao takva možda funkcionira u Saboru, ali ova kombinacija ju je dodatno postarala – smatra Cigi.

Vesna Pusić nije pogriješila odabirom male crne haljine. Ona se, tvrdi modni stručnjak, s godinama provedenim u sabornici već dosta opustila i naučila kako se primjereno odjenuti.

- Mala crna haljina je nepogrešiv odabir čak i u sabornici. A još ako je od crne čipke, na to vjerojatno padaju i najzatucaniji saborski zastupnici – kaže Ciganović.

HDZ-ovka Margareta Mađerić, državna tajnica za mlade i obitelj, ugledala se na Kim Kardashian. U Saboru se pojavila u plastičnim sandalama s prozirnom petom kakve nosi američka starleta Kim. Sandale koje je dizajnirao starletin suprug Kanye West stoje oko 3300 kuna. Takve se pak replike mogu naći na internetu za oko 200 kuna.

- Uvijek je lijepo vidjeti kad netko posegne za nekom življom bojom u toj našoj ‘mračnoj’ sabornici, još ako je to zgodna i sređena žena, to je onda definitivno najsvjetliji moment tog dana, a još ako ta ista ‘teta Violeta’ ima što pametno reći tijekom zasjedanja, možda nam sabornica više ne bi zjapila poluprazna kao posljednjih dana, mjeseci, godina – zaključio je.

Modni stručnjak u predinfarktnom stanju

Ciganović sugerira političarkama da se drže klasičnih krojeva te da što rjeđe u sabornici eksperimentiraju s modnim trendovima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'