Obavijesti

Show

Komentari 115

Šabanov izvanbračni sin: On je bio moj otac, morao sam doći!

Šabanov izvanbračni sin: On je bio moj otac, morao sam doći!
6

Cijelo se vrijeme držao po strani i trudio se biti neprimjetan. U pratnji mu je bio brat s majčine strane. Šaban o njemu nije često govorio u javnosti. Istaknuo je da Robert nije dijete nastalo iz ljubavi

VIDEO

Izvanbračni sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, Robert Šaulić, jučer je bio na očevoj sahrani. Nije bio u kapelici i primao saučešće, ali je čekao ispred. Kako piše Telegraf, kad su se vrata otvorila, užurbano je ušao i poljubio lijes, pomilovao ga rukom i izašao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Cijelo se vrijeme držao po strani i trudio se biti neprimjetan. U pratnji mu je bio brat s majčine strane. Nakon očeva sprovoda, Robert je dao izjavu za srpske medije.

- U šoku sam, vjerujte da ne mogu doći sebi. Nisam u stanju govoriti, jako mi je loše. Sestra po majci, Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam vjerovao što čujem. Kada su potvrdili na portalima i vijestima da je Šaban poginuo, odmah mi je pozlilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje - rekao je Robert.

Alo.rs piše kako je Robert istaknuo da se nije uopće dvoumio hoće li doći na sahranu ili ne.

- S ocem se nisam vidio godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu riječima opisati emocije koje osjećam. Nemam mu ja što oprostiti, što je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvaćam da mu je obitelj bila na prvom mjestu - kaže. Dodao je da se nakon smrti oca nije čuo sa Šabanovom suprugom Gocom, ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

- Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Velika je bol, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vrijeme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumjesno - zaključio je Robert.

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o izvanbračnom sinu pre četiri godine, kada je priznao da on nije dijete koje je nastalo iz ljubavi.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije dijete iz ljubavi. Iskreno, nikada nisam ni napravio test očinstva da dokažem je li on zaista moj sin. Ipak, plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, ali ga ne viđam - rekao je svojedobno Šaban.

Podsjetimo, obitelj, prijatelji i brojni obožavatelji okupili su se na Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu kako bi se oprostili od legende narodne glazbe Šabana Šaulića. Pjevač je sahranjen uz pjesmu 'Ne plači dušo' koju je posvetio svojoj supruzi još davne 1984. godine. Počivat će pokraj srpskog glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo lani u veljači. Na pogrebu su svi bili pod kišobranima jer je u Beogradu od jutra padala kiša. 

Prije pogreba, u 11:00 sati je u Skupštini grada Beograda bila komemoracija za Šabana, a sala je bila premala kako bi svi koji su htjeli mogli prisustvovati posljednjem ispraćaju pjevača.

- Voljeni tata, ne postoje riječi kojima može da se opiše naša bol... Hvala za ljubav, bezbrižan život. Hvala za sreću u duši i srcu. Zauvijek tvoji Mihajlo, Sanela i Ilda - napisala su u osmrtnici ožalošćena djeca preminulog pjevača, sin Mihajlo i kćeri Sanela i Ilda.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju