Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
18 komentara

Šabanov izvanbračni sin ulazi u reality: Već je potpisao ugovor

Sredinom prošle godine nagađalo se da će Robert Šaulić ući u srpski reality show 'Zadruga', ali čini se da je od toga odustao i da su mu se više svidjeli 'Parovi'...

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR
18 komentara

Izvanbračni sin pokojnog glazbenika Šabana Šaulića, Robert Šaulić (51), natjecat će se u srpskom reality showu, piše Alo.rs. Uskoro ulazi u vilu realityja 'Parovi', u kojem se natječu Milijana (22) i Milojko Božić (74). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Robert je već potpisao ugovor za ulazak u Parove. Čekalo se samo da prođe godišnjica Šabanove smrti, a sad je spreman 'kao zapeta puška' - kaže izvor za srpske medije. Robert zasad krije koji je motiv njegovog ulaska u reality. 

Foto: Privatni albumI

Sredinom prošle godine nagađalo se da će Robert ući u srpski show 'Zadruga', ali čini se da je od toga odustao i da su mu se više svidjeli 'Parovi'. 

BITKA ZA NASLJEDSTVO Šabanov sin odbio je maćehinu ponudu: 'Želim što mi pripada'

- Smrt oca Robertu je teško pala, a sad živi još teže otkako ga nema. Njegova financijska situacija nije nimalo dobra, jedva sklapa kraj s krajem - rekao je Robertov prijatelj za medije kad se pričalo da će ući u 'Zadrugu'. Srpski mediji pisali su kako danas Robert živi u neimaštini. Novac bi mu dobrodošao. 

Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Šaban je Roberta dobio prije nego što je upoznao suprugu s kojom je u braku proveo 43 godine, a u javnosti nije često govorio o najstarijem sinu.

ISPOVIJEST PJEVAČICE Sa Šabanom je provela zadnje sate: 'Svi su me razapinjali...'

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - rekao je Šaban prije nekoliko godina.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message