Obavijesti

Show

Komentari 38

Sabina: Nisam se uopće skidala u 'Golim vijestima'

Sabina: Nisam se uopće skidala u 'Golim vijestima'
6

Sabina Čedić pogledom je prekorila Žanu što je spomenula da je bila u toplesu u 'Golim vijestima'. Angie se rasplakala, iako je Stjepan prvi duelist

VIDEO

Farmeri su pričali o tome kako su jedni druge doživjeli drugačije uživo nego dok su ih gledali na televizji. Antonio je otkrio da mu se Žana učinila mrkijom pred kamerama nego što je u stvarnosti takva. Sabina se tad prisjetila angažmana u 'Golim vijestima'.
- A je li možeš mene zamisliti da sam tip osobe koja sam radila 'ono'? - upitala je Sabina Antonija misleći na to da je čitala vijesti golih grudiju. Ava to nije znala, te je željela čuti još, a Žana joj je objašnjavala da je Sabina vodila vijesti u toplesu i tangicama.
- Žana, nisam gola bila. Nisam se 'opće skidala - počela se braniti Sabina nakon što ju je prekorila pogledom. Ova ju je umirila riječima da se ne treba toga sramiti.

STJEPAN I ŽANA SU DUELISTI
Farmeri su šest šibica podijelili Stjepanu, a tri Angie. Bivša natjecateljica 'Trenutka istine' rasplakala se dok su farmeri birali duelista. Stjepan pak nije bio previše razočaran što su ga izabrali.  Kasnije po sistemu 'eci, peci, pec' odabrao Žanu za drugu duelisticu. Iako se njegov prst prvo zaustavio na Branki, morao je ponovno brojati jer je Mutti po četvrti put zaradila imunitet, a Žana će se po četvrti puta boriti za ostanak na 'Farmi'. Stjepan je birao drugog duelistu samo između farmerica.


ANGIE: NISAM ORGIJALA, SAMO SAM SE SEKSALA U ISTOJ SOBI U KOJOJ I MOJA PRIJATELJICA
Nakon što su neki farmeri otišli leći, Angie je imala potrebu Jeleni objasniti zašto mediji pišu o njoj kao da je, kako je rekla, domina te da pretjeruju ako kažu da je sudjelovala u orgijama. Objasnila je da su svi četvero bili vrlo opušteni od akohola te ih nije smetalo što se seksaju u istoj sobi, ali svaka sa svojim dečkom. Priznala je i da je izgubila nevinost u 21. godini.

JOSIP PROKOCKAO 6000 EURA
Ivo, Elio i Josip razgovarali su o kockanju. Nakon što je Ivo otkrio da je nekad znao pretjerati, s priznanjem je istupio i Josip. Prije nekoliko godina bio je na mini-turneji po Njemačkoj. Našao se s prijateljem iz svog sela, koji mu je dao 2000 eura da ih odnese ženi. Josip je još imao svojih 4000 eura. Počeo je igrati remi u sitne iznose, a nakon devet sati igre bio je na nuli. Tad je zaigrao za veći iznos s poznanikom, te je izgubio sav novac.
- Znaš ti koji je to osjećaj? Da se ubiješ! Još sam i tuđe novce potrošio, a nisam kockar - otkrio je pjevač.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine