Show

Komentari 7

Sacha Baron Cohen se prerušio i nasamario Trumpove pristalice

Sacha Baron Cohen se prerušio i nasamario Trumpove pristalice

Cohena su proslavili satirični, fiktivni likovi Ali G (MC i sitni kriminalac), Borat (kazahstanski novinar), Brüno (modni stilist), a u svojoj TV seriji 'Who Is America?' već ranije je uspješno ismijavao američki patriotizam.

Glumac i komičar Sacha Baron Cohen (48) uspio je još jednom u onome što najbolje radi. Nakon što je u karijeri već nekoliko puta kreirao uspješne osebujne likove, uz pomoć kojih se infiltrirao u zanimljiva društva i uvalio u nerijetko sulude priče, na red su došli Trumpovi glasači.

Nije to doduše prvi put da Baron Cohen na meti ima američke patriote, često pogrdno nazivane i redneck populacijom. Prikazao ih je i prokazao u svojoj TV seriji 'Who Is America?', kojom je nasmijao cijeli svijet, a na tom tragu bio je i njegov najnoviji performans na protestnom skupu naziva 'March for Our Rights 3' u Washingtonu, koji je organizirala radikalno desničarska skupina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komičar se organizatorima ranije javio i predstavio kao donator, koji bi želio pomoći u organizaciji glazbe, pozornica i osiguranja, a kako je Baron Cohen zaista platio zaštitarsku službu, jednom kad se domogao pozornice nisu ga više mogli ukloniti.

Trumpove pristaše isprva je zabavio rasističkom pjesmicom te obračunom protiv liberala, Svjetske zdravstvene organizacije, Baracka Obame, Hillary Clinton, Billa Gatesa i svih koji nose zaštitne maske, no ubrzo su shvatili da su postali žrtva proslavljenog komičara, koji ih je nasamario i ismijao. 

Najčitaniji članci