Obavijesti

Show

Komentari 92

Sad je vidiš, sad ne: Severina je sakrila skupocjenu birkinicu

Sad je vidiš, sad ne: Severina je sakrila skupocjenu birkinicu
1

Severina je pokazala torbu od oko 50.000 kuna, no fotografiju je vrlo brzo izbrisala s društvene mreže. Isto je napravila kad joj je Iva Balent za rođendan poklonila čizme Balenciaga

VIDEO

Splitska pjevačica se voli pohvaliti skupocjenim komadima odjeće i obuće na društvenim mrežama. Tako se nedavno pohvalila i skupocjenom torbom Birkin koja stoji barem 50.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Severina Kojić (45) pozirala je na aerodromu izbacivši dekolte. Ipak, u prvom planu i središtu pozornosti bila je njezina velika crna torba. Nakon što su je isprozivali da nosi torbu od čije cijene “boli glava”, pjevačica je brzinski izbrisala spornu fotografiju. 

Isto je napravila i lani kad joj je Iva Balent za rođendan poklonila čizme Balenciaga čija je cijena oko 8000 kuna. Severina je tad rođendan slavila u Beogradu sa suprugom Igorom Kojićem (30), a jedna od uzvanica bila je i Todorićeva kći Iva Balent, koja je poznata kao ljubiteljica Chanelovih torbi i ima ih barem desetak. U svojoj kolekciji skupocjenih torbi također ima birkinicu, koju je nosila kad je turski glumac Halit Ergenc došao u Zagreb. 

Sporna torba: Ovo je fotografija koju je Severina izbrisala s društvene mreže

Birkinicama se hvalio i Marko Grubnić, tad još poznat kao Modni Mačak, koji je s onom najvećom od više od 100 tisuća kuna išao na plac po uzoru na Kim Kardashian. 

Torba je ime dobila po Jane Birkin. Točna cijena birkinice može se saznati na zahtjev, a zavisi od veličine i vrste kože. 

Sporne cipele: I ovu je sliku Severina brzinski izbrisala
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu