Show

Komentari 27

Salma Hayek provozat će se tramvajem: Set seli i u Zagreb

Salma Hayek provozat će se tramvajem: Set seli i u Zagreb

Uz Rovinj i Zagreb predviđeno je da će se film snimati i u Rijeci i to odmah nakon Rovinja. U Rovinju bi holivudske zvijezde trebale boraviti mjesec dana, doći će 4. travnja, a u Zagreb bi trebali doći već 1. svibnja

Nastavak akcijskog filma iz 2017. ‘The Hitman's Bodyguard’, odnosno ‘Čuvaj me s leđa’ nakon što završi sa snimanjem u Rovinju, u svibnju set seli i u Zagreb, piše Jutarnji list.  

Naime, 1. svinja, odnosno na Praznik rada počinje snimanje akcijskih scena filma, pa će Zagrepčani koji se će se naći u blizini muzeja Mimare ili srednjoškolskog igrališta uz Klaićevu ulicu, navodno moći sresti holivudske zvijezde kao što su Salma Hayek (52), Samuel L. Jackson (70) i Ryan Reynolds (42), piše Jutarnji list. 

Iako još nije službeno potvrđeno, s holivudskim velikanima mogao bi doći i Morgan Freeman (81). No na najvećoj filmskoj bazi IMDb potvrđeno je da je glumac angažiran u film. 

Kako doznaje Jutarnji lokacije na kojima će se snimati film su već dogovorene, a same scene snimat će se sve do 12. svibnja. Tih dana Klaićevom ulicom, ulicom Izidora Kršnjavog i Savskom ulicom promet će se odvijati po posebnom režimu.

Hayek, Jackson i Reynolds dio filma snimat će upravo u Mimari. Osim toga, producente je zanimala i lokacija Zapadnog kolodvora, a navodno će se i dio kadrova snimati u ZET-ovim tramvajima.

U samom filmu Zagreb će glumiti Zagreb, za razliku od drugih dijelova Hrvatske gdje će film biti sniman.Prema informacijama Rovinj bi trebao utjeloviti talijansku amalfijsku obalu nastavka filma. 

Uz Rovinj i Zagreb predviđeno je da će se film snimati i u Rijeci i to odmah nakon Rovinja, a prije samog dolaska glumaca u Zagreb. U Rovinju bi holivudske zvijezde trebale boraviti mjesec dana, kao i u Zagrebu, a navodno će na lokaciju stići 4. travnja. 

Navodno će biti smješteni u Maistrinim hotelima Monte Mulini i Lone te u potpuno novom Grand Park Hotelu Rovinj čiji će biti prvi gosti jer se taj hotel otvara tek krajem svibnja. 

Da je snimanje filma započelo otkrili su sami glumci. Prvi koji se pohvalio bio je Reynolds koji je na Twitteru objavio zajedničku fotografiju s kolegama Hayek i Jacksonom. Da nije riječ o slučajnom  susretu, posvjedočila je i Reynoldsova košulja i lice s tragovima krvi. 

- Odlično je snimati nastavak ove priče o bezvremenskoj ljubavi - napisao je Reynolds uz fotografiju koju je na Instagramu prenijela i Hayek i Jackson. 

Dok su Salma i Ryan pokušali sakriti lokaciju na kojoj trenutačno snimanju, tajnu nije uspio čuvati Jackson. Na Instagram se stavio fotografiju tetoviranog zatiljka, a lokacija pored fotografije bila je London.

Prvi dio je sniman u Londonu, Amsterdamu i Sofiji, a za drugi dio još se ne zna gdje će osim u Hrvatskoj, biti lokacije za snimanje. 

TEŠKO IM JE ODOLJETI: Žene rođene u znaku Škorpiona su mamac za muškarce, ali ovaj znak ih premašuje

Najčitaniji članci