Obavijesti

Show

Komentari 2

Sama njegova pojava uspjela je užasnuti djecu u cijelom gradu

Sama njegova pojava uspjela je užasnuti djecu u cijelom gradu
2

Prije 26 godina snimljena je jedna od najstravičnijih serija koje su ikad došle na televizijske ekrane. Grozni klaun nas je onda užasnuo. Vrijeme je da nas klaun uplaši u kinima

VIDEO

Nakon što je ovog ljeta 'Kula tmine' ostavila gledatelje jako razočaranima u tu ekranizaciju, na kino ekrane nam dolazi još jedna ekranizacija nekog romana Stephena Kinga. U pitanju je druga verzija priče o monstruoznom klaunu It-u.

A sudeći po prvim reakcijama, koje su ostavili korisnici na Twitteru, pred nama je ekranizacija koja će nas ostaviti bez daha.

Doduše, takve reakcije su nešto što smo i očekivali jer filmovi Stephena Kinga uistinu spadaju ili u nevjerojatno dobre ili u poprilično loše filmove. Njegov 'Iskupljenje u Shawshanku' je i dalje film koji dobiva maksimalne ocjene kako od publike tako od kritike, dok 'Tajni prozor' s Johnnyjem Deppom ili 'Mjesečare' radije ne pamtimo koliko su loši.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako je i nova verzija knjige 'Ono' mogla biti loša, od samog početka se činilo kako su filmaši na pravom tragu i kako je sve točno 'pogođeno'.

Pogledajte video

Ovu novu verziju stravičnog djela Stephena Kinga režira mladi argentinski redatelj Andy Muschietti, koji nas je već prije uspio užasnuti svojim hororom 'Mama'.

Pogledajte video

Ulogu klauna Pennywisea preuzeo je Bill Skarsgård, kojeg smo mogli ovog ljeta vidjeti u filmu 'Atomska plavuša' (još igra u našim kinima). Uloge djece preuzeli su uglavnom nepoznati mladi glumci, kojima bi ovaj film mogao biti dobra odskočna daska za daljnje projekte. To su Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer i Nicholas Hamilton, za koje se nadamo da će svoje uloge kvalitetno odraditi.

'Ono' dolazi u kina, u distribuciji Blitz Filma, 07. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode