Obavijesti

Show

Komentari 14

Samo 11 dana nakon poroda pohvalila se ravnim trbuhom

Samo 11 dana nakon poroda pohvalila se  ravnim trbuhom

Emily Ratajkowski prkosi svim izgledima i u potpunosti se vratila svojoj poznatoj figuri samo jedanaest dana nakon što je rodila sina. Uz to, iznenadila je fanove potpuno ravnim trbuhom

Manekenka i influencerica Emily Ratajkowski je 8. ožujka rodila sina Sylvestera Apollo Beara, njezino prvo dijete s filmskim producentom Sebastianom Bear-McClardom.

POGLEDAJ VIDEO: Na plaži

Pokretanje videa ...

Samo jedanaest dana nakon poroda Emily se pohvalila nevjerojatnom linijom i potpuno ravnim trbuhom.

Novopečena mama je na Instagramu objavila fotografiju s kojom je pokazala prilično zavidnu figuru, pogotovo za ženu koja je do nedavno bila trudna. Na fotografiji nosi nove komade iz svoje kolekcije Inamorata Woman piše britanski Sun.

Influencerica je pozirala u svilenkastom topu s dugim rukavima i odgovarajućim širokim hlačama. Gornji dio je skoro potpuno raskopčala kako bi pokazala svojim pratiteljima dekolte i nevjerojatno ravni trbuh. 

Emily je rodila ranije ovog mjeseca, iako je službeno vijest objavila tri dana kasnije, 11. ožujka.

- Sylvester Apollo Bear nam se pridružio na Zemlji. Sly je stigao 8. ožujka 2021. godine najnerealnijeg, najljepšeg i ljubavlju ispunjenog jutra u mom životu - napisala je uz fotografiju na kojoj doji svog sina.

Emily se udala za Sebastiana, producenta indie filmova u veljači 2018. godine.

Ratajkowski snimala porođaj i fotkama raznježila obožavatelje
Ratajkowski snimala porođaj i fotkama raznježila obožavatelje

Iako ga je poznavala godinama, njihovo vjenčanje je bilo veliki šok, jer je samo mjesec prije prekinula s skladateljem glazbe Jeffom Magidom.