Obavijesti

Show

Komentari 1

Samo novac: Financijska tužba ugrozila nastavak 'Mad Maxa'

Samo novac: Financijska tužba ugrozila nastavak 'Mad Maxa'
9

Premda je film bio uspješan i kod kritike, kao i kod publike, nastavka još nema. A kako je nedavno postalo očigledno, u pitanju je samo i jedino - novac

VIDEO

Kako god gledali film 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', doći ćemo do odgovora da je to barem vrlo dobar film, ako ne izvrstan. Mišljenje goleme većine kritičara na Rotten Tomatoesu je da film spada u potonju kategoriju, pa zato 'Max' drži impresivnih 97% na toj stranici.

No premda je film bio uspješan i kod kritike, kao i kod publike (378 zarađenih milijuna dolara), nastavka još nema. A kako je nedavno postalo očigledno, u pitanju je samo i jedino - novac.

No nije u pitanju novac kojeg je zaradio studio, već novac za kojeg redatelj tvrdi da nije zaradio. George Miller je tako podigao tužbu protiv Warner Bros.-a. Kako tvrdi redatelj, u ugovoru je stavka po kojoj njegova produkcijska tvrtka treba dobiti ekstra sedam milijuna dolara jer nije prebačen trošak od 157 milijuna dolara za snimanje.

Jasno, Warner Bros. ima posve drugačiju ideju o tome koliko je film ukupno koštao. Po njihovim tvrdnjama, 'Divlja cesta' je ozbiljno prebacila 157 milijuna troška.

Warner Bros.

- Oni su napravili seriju odluka koje su uzrokovale promjene na filmu i odgode, što je dovelo do dodatnih troškova, koje sad oni ubrajaju u ukupnu cijenu - izjavio je redatelj.

Jasno, cijela ova priča, dok se ne sredi pitanje 'zagubljenih' sedam milijuna, najgore će se odraziti na kinoljupcima koiji čekaju najavljene nastavke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode